Ciepło!
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
To ja zgłoszę do dyskusji inną teorię o której słyszałem. Ocieplenie w Europie jest przejściowe. Topniejąca Arktyka spowoduje że Golfsztrom przesunie się mocno na południe w efekcie czego Europa wyrówna swój klimat z Ameryką.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Lód w Arktyce jest bardzo cienki, nie wierzę. Poza tym woda świeżo stopiona z lodowca jest dużo mniej słona i lżejsza od Golfsztromu, który zostaje nią przykryty, a nie zmienia kierunku. Aha, i nie licuje to z tym, że największe ocieplenie jest w okolicach Svalbardu i morza Barentsa właśnie.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Powiedz mojemu samochodowi żeby raczył stopić śnieg do mniej więcej 4 rano, jak do pracy będę jechać. Patrzę przez okno i widzę, że będę musiał odśnieżać.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A ICM do teraz nie widzi tej sniezycy wieczornej w zadnym modelu...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W nadchodzących dniach pogoda dynamiczna ze sporą ilością opadów deszczu, temperatura ok. 10 stopni C.
Gocław 2 maja 2016: Spore ciemne chmury i przelotne opady deszczu temperatura ok. 20 stopni C.
Gocław 2 maja 2016: Spore ciemne chmury i przelotne opady deszczu temperatura ok. 20 stopni C.
Pozdrawiam. Szerokiej drogi.
Ikarus
Ikarus
Pod Ostrowią Mazowiecką przeszła przed chwilą burza, teraz tylko leje.
In times of eternal darkness / In times of peace and embrace / When the minstrel of atrophy mock us / There's need for love and there's need for death / Too late for understanding / Too late for your tears