Objazdy i inne okresowe zmiany tras tramwajów - 2017
Moderator: Wiliam
Sprawdzimy na żywo. Zakładam frekwencję poniżej liczby miejsc siedzących, których w tramwaju dwukierunkowym i tak dużo nie ma.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Też tak sądzę, dlatego powątpiewam w celowość tegoż.
Dopiero teraz doczytałem, że Z-4 ma objeżdżać Moczydło zamiast zawrócić na rondzie Lubomirskiego (rondo przy os. Wolska). Dlaczego? W ten sposób wpycha się kolejną linię autobusową do i tak już korkującej się Elekcyjnej przy skrzyżowaniu z Górczewską.
Dopiero teraz doczytałem, że Z-4 ma objeżdżać Moczydło zamiast zawrócić na rondzie Lubomirskiego (rondo przy os. Wolska). Dlaczego? W ten sposób wpycha się kolejną linię autobusową do i tak już korkującej się Elekcyjnej przy skrzyżowaniu z Górczewską.
214 (w wersji 2012) - był to pożyteczny muchowóz; choć nieekonomiczny, dowoził do eSKaeMki.
Lewoskręt z Prymasa w Obozową też lubi się zatkać. Nie tak dawno rządek samochodów zaczynał się kawałek za Czorsztyńską.
Po raz pierwszy jazda po nakładce z pasażerami i to w obie strony....person pisze:utrzymanie ruchu na Obozowej ma sens.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Czary mary. Od dziś możesz dojechać do Majakowskiego i wysiąść lewymi drzwiami a nie tylko do Magistrackiej.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Wpadaj siódmego lipca, to cię przewiozę profesjonalnie. Nikt ci tak nie otworzy lewych drzwi jak ja 
Nikt tak nie otworzy lewych drzwi jak któryś Dęblin na Stadionie.
ŁK
Uważaj, bo jeszcze siódmego będziesz miał inwazję kabiniarzySzeregowy_Równoległy pisze:Wpadaj siódmego lipca, to cię przewiozę profesjonalnie. Nikt ci tak nie otworzy lewych drzwi jak ja
Jeszcze musza znać brygadę i czas pracy. Na 20 jest to trochę zakręcone.
Podejrzewam, że ashir zaraz to wyliczypawcio pisze:Jeszcze musza znać brygadę i czas pracy. Na 20 jest to trochę zakręcone.
Służb SWL raczej nie zna. A dobrze zamieszałem.
- Szeregowy_Równoległy
- Szeregowe Chamidło
Zamieszałeś aż za dobrze, niemniej uparciuchy po prostu poświęcą tę niecałą godzinę na czekania na gościa, który może wyglądać na socjopatę, więc to mogę być ja. A jeżdżą tylko 4 brygady. Ale aktualna wersja linii 20 to nie twoja wina, brzydkie słowa powinien raczej zebrać człowiek, który uznał, że 20 w ogóle musi jeździć, chociaż WAT pracuje na ćwierć gwizdka, a lud w śladowych ilościach i tak dojeżdża tym tramwajem do Dywizjonu 303, żeby się przesiąść w coś, co ma sens. Ewentualnie na Stare Bemowo do 523.
Przykro mi, ale nie bardzo mnie interesuje 20.