Tu się zgodzę. To tak jakby teraz na mapę wprowadzili przedłużone M2 na dalszą Wolę + zmiany tras z dopiskiem "projekt".michael112 pisze: ↑11 gru 2019, 21:15No i co z tego że wisi komunikat? To nie jest profesjonalne, i tak mało ludzi to zauważy.
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Mapa komunikacji miejskiej
Ta nowa mapa interaktywna, taka amerykańska, normalnie wypas. (w sensie, ten osmowy layer jest naprawdę ładny, nie ma co)
Tyle, że może jeszcze w ZTMWPRDLu nie wiedzą, że amerykańskie było fajne może w Samych Swoich, a i tam nie bardzo.
A nie, przepraszam, mea culpa, w Bostonie i w Nowym Jorku mają o wiele lepsze strony niż nowe WTP.
Tyle, że może jeszcze w ZTMWPRDLu nie wiedzą, że amerykańskie było fajne może w Samych Swoich, a i tam nie bardzo.
A nie, przepraszam, mea culpa, w Bostonie i w Nowym Jorku mają o wiele lepsze strony niż nowe WTP.
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Nowa nowojorska strona jest faktycznie ładna (https://new.mta.info/; twój post sprawił, że dowiedziałem się o zmianie - dzięki!).
Stara to był dramat:
http://www.mta.info/
Link na mta.info przekierowuje na new.mta.info.
Natomiast jak byłem tam rok temu, to pamiętam, że dało się z niej skorzystać.
Natomiast jak byłem tam rok temu, to pamiętam, że dało się z niej skorzystać.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- fik
- Naczelne Chamidło
166 już dobę jeździ w obie strony przez most Świętokrzyski i zapowiada się na to, że tak zostanie jeszcze dłuższą chwilę, NoWa InTeRaKtYwNa MaPa pilnie strzeże tajemnicy, bo przecież nie jest tylko statycznym obrazkiem, a jest dynamiczna i InTeRaKtYwNa.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Interaktywność > 7 dni
"Na mapie nie są uwzględniane zmiany tras i lokalizacji przystanków, które trwają krócej niż 7 dni."
"Na mapie nie są uwzględniane zmiany tras i lokalizacji przystanków, które trwają krócej niż 7 dni."
Od nigdy. A Ty tak uważasz, że to proponujesz?
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
Skoro zrobili mapę w innej formie niż statyczna, to wydaje mi się, że taka dynamiczna powinna posiadać wszystkie zmiany, które zostały zaplanowane, a nie tylko obowiązujące dłużej niż 7 dni. Właśnie po to tworzy się interaktywne mapy.
Interaktywność nie implikuje aktualności, ale co jest ważniejsze dla potencjalnego pasażera?
</retoryczne>
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
- fik
- Naczelne Chamidło
Sprawdziłem w słowniku i faktycznie, interaktywny nie znaczy bieżący/na żywo/real time.
Nie znaczy również przydatny/aktualny/estetyczny/czytelny/praktyczny/potrzebny/intuicyjny.
Wszystko zatem jest w porządku, NoWa InTeRaKtYwNa MaPa jest interaktywna, a że korzystanie z niej jest równie wygodne jak sranie drutem kolczastym, to już inna para kaloszy.
Nie znaczy również przydatny/aktualny/estetyczny/czytelny/praktyczny/potrzebny/intuicyjny.
Wszystko zatem jest w porządku, NoWa InTeRaKtYwNa MaPa jest interaktywna, a że korzystanie z niej jest równie wygodne jak sranie drutem kolczastym, to już inna para kaloszy.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!