Dyskusje o PKSach wszelakich
Moderator: JacekM
- a/p TALENT
Ukraińskie autobusopodobne rzęchy można podziwiać na autobusowym Dw. Wwa Zachodnia. Żona z Truskawca wracała takimż pojazdem, do tej pory ta podróż śni jej się jako horror. Wliczając ponad 6 godzinny postój na granicy i kierowcę buraka i chama. Na Ukrainę jechała Polonusem i była zadowolona.
Idiokracja nas otacza
- vernalisadonis
Polonus to Polonus. Pełna kultura.
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
http://www.wgkm.waw.pl/portal/index.php ... ie-minskim
Jedna oferta w przetargu na świadczenie usług publicznych transportu zbiorowego w Powiecie Mińskim
Na stronie Powiatu Mińskiego pojawiła się informacja z otwarcia ofert w przetargu na świadczenie usług publicznych transportu zbiorowego w powiatowych przewozach pasażerskich w latach 2020-2027. W postępowaniu wpłynęła jedna oferta, którą złożył PKS Grodzisk Mazowiecki.
W planach jest uruchomienie aż 8 linii, do których obsługi skierowane zostanie 27 autobusów.
Grodzio jak to Grodzio walnął jakiegoś babola w ofercie.
http://bip.powiatminski.pl/dokument-775 ... cesji.html
http://bip.powiatminski.pl/dokument-775 ... cesji.html
Krótko mówiąc - przedsiębiorstwo w likwidacji, ale połączenia już nie. 
- kulikowski
co, z którego przystanku i kiedy kursuje z Siedlec do Skórca? Za wszelkie informacje z góry dziękuję.
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
- kulikowski
fik skoro zapytałem, to znaczy że brakuje informacji …
primo - z google'a nie wynika, skąd zaczynają trasy busy i PKSy w Siedlcach (a prawdopodobnie nie z dworca kolejowego, i do tego prawdopodobnie z różnych miejsc w zależności od przewoźnika;
secundo - jakdojade.pl w ogóle strzelił focha i powiedział że nie wie;
tertio - w e-podróżniku i innych stronach internetowych są niezaktualizowane rozkłady sprzed dziesięciu lat (i to w większości nawet bez podanej daty obowiązywania rozkładu);
quatro - ze strony PKS Siedlce nie da się otworzyć tabliczki przystankowej z dworca (o ile w ogóle jeszcze dworzec autobusowy w Siedlcach istnieje);
quinto - nie byłem jeszcze nigdy w Siedlcach, a po zniesieniu ograniczeń wybieram się tam;
sexto - te informacje są potrzebne nie tylko mnie, ale również/i przede wszystkim innej osobie bilion razy mniej zorientowanej w funkcjonowaniu zbiorkomu.
Wystarczy?
primo - z google'a nie wynika, skąd zaczynają trasy busy i PKSy w Siedlcach (a prawdopodobnie nie z dworca kolejowego, i do tego prawdopodobnie z różnych miejsc w zależności od przewoźnika;
secundo - jakdojade.pl w ogóle strzelił focha i powiedział że nie wie;
tertio - w e-podróżniku i innych stronach internetowych są niezaktualizowane rozkłady sprzed dziesięciu lat (i to w większości nawet bez podanej daty obowiązywania rozkładu);
quatro - ze strony PKS Siedlce nie da się otworzyć tabliczki przystankowej z dworca (o ile w ogóle jeszcze dworzec autobusowy w Siedlcach istnieje);
quinto - nie byłem jeszcze nigdy w Siedlcach, a po zniesieniu ograniczeń wybieram się tam;
sexto - te informacje są potrzebne nie tylko mnie, ale również/i przede wszystkim innej osobie bilion razy mniej zorientowanej w funkcjonowaniu zbiorkomu.
Wystarczy?
7 9 15 128 136 154 172 175 188 208 504 S-2 S-3 RL R8 N32 N38 N88
- fik
- Naczelne Chamidło
Czwarty link na zapytanie "co, z którego przystanku i kiedy kursuje z Siedlec do Skórca?" w googlu kieruje bezpośrednio do strony busiarza, który obsługuje tę trasę, na której:
1. Jest dokładny rozkład, z wyszczególnieniem lokalizacji wszystkich przystanków w Siedlcach.
2. Jest wykaz kursów, które są obsługiwane w trakcie epidemii.
3. Numer telefonu infolinii.
Na zapytanie "siedlce skórzec busy" strona jest na piątym miejscu, "siedlce skórzec autobus" na miejscu szóstym, "siedlce skórzec pks" na miejscu dziewiątym. Gdybyś szukał, to byś znalazł.
1. Jest dokładny rozkład, z wyszczególnieniem lokalizacji wszystkich przystanków w Siedlcach.
2. Jest wykaz kursów, które są obsługiwane w trakcie epidemii.
3. Numer telefonu infolinii.
Na zapytanie "siedlce skórzec busy" strona jest na piątym miejscu, "siedlce skórzec autobus" na miejscu szóstym, "siedlce skórzec pks" na miejscu dziewiątym. Gdybyś szukał, to byś znalazł.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Nie żebym bronił kulikowskiego, bo pewnie jest tak jak mówisz, ale nie jestem pewien czy każdemu w googlu wyskakuje to samo. 

Weź daj żyć gościowi w swoim psychoświecie. Zablokuje wszystkich a dalej będzie nakurwiać. Pewne zachowania należy uznawać za...Wiliam pisze:Nie żebym bronił kulikowskiego, bo pewnie jest tak jak mówisz, ale nie jestem pewien czy każdemu w googlu wyskakuje to samo.
ŁK
- Bastian
- Sułtan Maroka
Ja jestem dość przekonany, że nie to samo...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow