Tarchomin i Nowodwory (III)
Moderator: Wiliam
A 333 nie ma ruszyć 17 stycznia?
Nie mogę oprzeć się wrażeniu że to rozpoznanie bojem, czy w ogóle coś jest potrzebne. Jak będzie to można popodbijać, a jak nie, to się zawiesi na wakacje i po sprawie.

- fik
- Naczelne Chamidło
Ja tam gdzieś myślę, że na Kępie Tarchomińskiej to publiki innej niż rodzice podrzucający swoje dziecięcia do szkoły i tak się nie zbuduje, więc równie dobrze mogłoby to mieć rozkład a'la 332.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Ha ha ha 
A macie może jakieś przecieki na temat 311?
A macie może jakieś przecieki na temat 311?
W którymś artykule w Wyborczej była mowa, że 311 pojedzie na nową pętlę jak będzie dopiero wiata na niej.
No patrz , 311 nie puszczą bo nie ma wiaty, a gdzie indziej wiaty stały miesiącami/latami na przystankach gdzie nie jeżdził żaden autobus
Uwielbiam te akcje ZTMu
Właściwie dlaczego powstało 333 zamiast zrobić wariantowych kursów 211 do Kępy? Niby to więcej kursów, ale linia co 20/30 minut wspomaga linię co 10/15, więc co drugi kurs. Więc absurd.
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Jeszcze więcej kursów wariantowych? 211 kursuje częściej, bo jeszcze masz kursy skrócone do/z Ćwiklińskiej i Myśliborskiej. Rano jest 12 kursów/h + po południu 9-12 kursów/h. 333 zostało ładnie wpasowane i razem daje do 15 kursów/h. Jaki absurd?
Nie spodziewam się nawału pasażerów na ten 333. Kursy 211 między Bukowem a Dąbrówką wożą tlen.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
To jakiś pomysł. Tylko czy stężenie 21% wystarczy.
No i miał być sukces, a są jęki. Nagle to 211 okazało najważniejsze w dzielnicy oczywiście. Z innej beki to mógłby być ten 333 całotygodniowy z częstotliwością 40' w weekend i by kwikania nie było.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
Spokojnie, randy Cieszkowski "załatwi" to i owo