Tramwaje Hyundai Rotem
-
Stary Pingwin
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Co najmniej jeden dodatkowy rodzynek wylądował.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
W PL jest komplet 3 x 140N, 19 x 142N. Wozy 142N rok produkcji 2023. W sumie prócz 140N wszystko na Żoliborz. Chyba że znów w podziale namieszali.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
Chyba jeszcze nie.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Mam informację że jest komplet w PL. Z resztą na swojej stronie mkm101 donosi o dostawie 4015 i 4016.
Karierowicze mają się dobrze w firmie która sama promuje kierowników nieudaczników i pozwala im zatrudniać nieudaczników życiowych..... przez to jest jak jest.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale nie donosi o dostawach wagonów 4002-14.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Wiem ale w porcie stać mogą i to nawet długo patrząc na wcześniejsze dostawy.
-
Stary Pingwin
Dlaczego tram Hyndai nie ma znaczka na( masce) przodzie wagonu? Euro 2012 się skończyło.
miłośnik 13N
Zmarzłem w tym hyundaiu, albo klima działa (choć okna zaparowane), albo ktoś przestawił ogrzewanie, że przy plus 7 nie działa.
Btw ostre hamowania jeszcze występują (4214)
Btw ostre hamowania jeszcze występują (4214)
ŁK
No to przy padającym deszczu to jest bardzo zimno.
ŁK
-
michał1984
Czy wóz 4274 to miał jakiegoś poważnego dzwona czy po prostu nie pokazuje go nawigacja 
Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
Dla zainteresowanych - pod koniec podstrony opisy i zdjęcia wózków wagonów Hyundai
W którym miejscu w hyundaiach najlepiej czuć klimatyzację, gdzie jest wylot chłodnego powietrza?
Dlaczego bardzo często włączone jest wewnątrzwagonowe oświetlenie mimo, że na zewnątrz jest jasno?
Dlaczego bardzo często włączone jest wewnątrzwagonowe oświetlenie mimo, że na zewnątrz jest jasno?
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Bo motorniczy ma taki kaprys....
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.