Priorytety dla tramwajów
Moderator: Wiliam
-
Stary Pingwin
Czasem nie ma samochodów i lewoskrętami przemieszczają się duchy, światło się zapala.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Nie ma.
Ja dorzucę jeszcze parę groszy do Nocznickiego przed samymi Młocinami. Od jakiegoś czasu tramwaj jadąc w stronę Młocin dostaje w ramach priorytetu "pionowe" ale najeżdżając na zaznaczoną pętlę/czujnik na zdjęciu poniżej, światło zaczyna się zmieniać na poziome. Na tym odcinku jadąc 50 km/h światło tak gaśnie, że przejeżdża się na poziomym, mimo, że chwilę wcześniej się ono specjalnie dla Ciebie wzbudziło
Oczywiście jeśli jest tramwaj z naprzeciwka na przystanku to światło nie zgaśnie, jeśli samochody w tym samym czasie dostaną zielone to też nie zgaśnie. Ale w każdej innej sytuacji już tak.

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Awaria detektora. Fascynujące, że z tydzień temu zgłaszano awarię na dojeździę z drugiej strony.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Jadąc z Młocin w mojej skromnej opinii działa tak jak powinno. Może ktoś się pomylił przy zgłoszeniu 

- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Z drugiej strony = od Tarchodworów. I usterka potwierdzona była.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Dobra, a dlaczego to się tak posypało wszystko? Wołoska/Boboli x Rakowiecka też sprawia wrażenie mniej agresywnego priorytetu. Czaskosky i wybory?
ŁK
"Silne" mrozy?
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Kiedy planowane jest zrobienie czegoś sensownego ze śluzą na Deotymy? Najbardziej irytujący i bezsensownie wydłużający czas przejazdu przystanek na linii bemowskiej.
Galasa nie ma już od 6 lat.
Galasa nie ma już od 6 lat.
Podejrzewam, że do czasu powstania platform przystankowych (plan na ten rok) nic się nie zmieni.

Tyle to wręcz jest pewne.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Litewska od Mokotowa: samochody mają zielone, tramwaj stoi. Ludzie idą, samochody jadą, tramwaj stoi. Ludzie idą, samochody jadą, tramwaj stoi. Dopiero coś z naprzeciwka przyjechało i wzbudziło.
Zdaje się, ze to było tu opisywane już i to dobrych kilka dni temu.
Zdaje się, ze to było tu opisywane już i to dobrych kilka dni temu.
ŁK
Hoza stoi, wspólna stoi, centrum cały cykl. Królewska -6 (osiemnastka 013, jak komuś się chce sprawdzać).
ŁK
W poprzedni poniedziałek też to zauważyłem.
-
Stary Pingwin
Zapraszam na Winnicę. Przypominam- 17 ma ten sam czas z pętli, co z pierwszego przystanku. Jeżeli po ruszeniu z pętli 17 nie złapie cyklu, to z przystanku Winnica rusza minus 3. Oczywiście za 2 ,która rusza planowo.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.