Tramwaj do Wilanowa - układ po otwarciu
Moderator: Wiliam
- ZielonyJamnik
No ale chyba coś jest na wysokości Bonifacego
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Przecież to była ironia i już z tego korzystano. 
Ironia ironią ale dobrze byłoby aby każdy dyżurny ZTM znał układ sieci bo już dwukrotnie w tym tygodniu mimo możliwości skrócenia tramwajów do św. Bonifacego to kierowane były na Sielce i Metro Wilanowska.

Jeżeli tak było to powinno się wyciągnąć konsekwencje służbowe wobec tych pracowników...
Po prostu w komunikacji pracuje co raz więcej ludzi mających o niej marne pojęcie.
Cały czas wisi info że na cmentarz jeździ tramwaj C40 i nikomu to nie przeszkadza.
I nie wykluczone, że takie objazdy wymyślił dyżurny CR ZTM.
Cały czas wisi info że na cmentarz jeździ tramwaj C40 i nikomu to nie przeszkadza.
I nie wykluczone, że takie objazdy wymyślił dyżurny CR ZTM.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ja to mam wrażenie, że to jest wręcz pożadane, aby zamiast ludzi z wiedzą zatrudniali się ignoranci.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Kasa, misiu, kasa.Glonojad pisze:Ja to mam wrażenie, że to jest wręcz pożadane, aby zamiast ludzi z wiedzą zatrudniali się ignoranci.
ŁK
Aż sprawdziłem. I faktycznie. Tramwaj C40. Ale myślę, że każdemu może zdarzyć się błąd. Ktoś się pomylił przy pisaniu, nikt nie sprawdził i dalej jest.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jestem pewien że prezesom, którzy razem pracują w firmie tyle lat, co ja zanim rzuciłem papierami, kasa się akurat zgadza
Ale że drzwi obrotowe w grupie motorniczych, których szkolenie trwa naprawdę długo, im nie przeszkadzają to mnie jednak dziwi.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Naprawdę można znaleźć na rynku ludzi którzy pójdą pracować za nieduże pieniądze, bo to lubią i się nudzą w domu.
Ale żeby pomylić linię tramwajową z autobusową, to naprawdę trzeba być kompletnym ignorantem albo przyjezdnym. Ale wychodzi na to, że na stronę można wrzucić dowolną głupotę i nikt tego nie zauważy.
Zresztą to nie pierwszy raz.
A tak przy okazji. Udało się komuś wejść w rozkład C40? Ok, doczytałem. C40 chyba dopiero w przyszły weekend.
No to mi się zdarza ignoranctwo co i rusz. Jedno pomyślę napiszę drugie. Tym bardziej, że w ZTM pewnie edytorów nie ma.Paweł D. pisze: ↑14 gru 2024, 17:30Naprawdę można znaleźć na rynku ludzi którzy pójdą pracować za nieduże pieniądze, bo to lubią i się nudzą w domu.
Ale żeby pomylić linię tramwajową z autobusową, to naprawdę trzeba być kompletnym ignorantem albo przyjezdnym. Ale wychodzi na to, że na stronę można wrzucić dowolną głupotę i nikt tego nie zauważy.
Zresztą to nie pierwszy raz.
A tak przy okazji. Udało się komuś wejść w rozkład C40? Ok, doczytałem. C40 chyba dopiero w przyszły weekend.
Polecam: http://www.zm.org.pl
Nazywam się Kajo i jestem Roweroholikiem.
- Bastian
- Sułtan Maroka
E tam, jeszcze żeby choć komuś rzeczywiście chciało się manipulować...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
A znajdźcie błąd w tym tekście:
https://www.wtp.waw.pl/newsy/2024/11/12 ... ez-barier/
Wrzuca się teksty na stronę bez konsultacji z nikim Działu Przewozów i stąd pewnie te pomyłki. Wcześniej też by były, ale teksty konsultowano, teraz pewnie nikt nie ma na to czasu.
Wrzuca się teksty na stronę bez konsultacji z nikim Działu Przewozów i stąd pewnie te pomyłki. Wcześniej też by były, ale teksty konsultowano, teraz pewnie nikt nie ma na to czasu.
Tanie państwo. Brak ludzi do wszystkiego.fraktal pisze: ↑15 gru 2024, 16:44A znajdźcie błąd w tym tekście:
Polecam: http://www.zm.org.pl