Ale Walas 24 na dobę.Glonojad pisze:CUPT pracuje pon- pt
Rozkłady tramwajowe – 2024/2025
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Prowadzi sklep monopolowy?Łukasz pisze:Ale Walas 24 na dobę.Glonojad pisze:CUPT pracuje pon- pt

Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Ma sztuczną inteligencję ściągającą wszystkie brygadówki.
Czy pełzający zamach stanu zostanie odkręcony?
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
Sądy są na polityków - a nie dla polityków!
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakąś trzeba mieć. BP, NMSP.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Co zmieniło się 1.03 w RJ linii 2, że jest nowy?
-
Stary Pingwin
Znowu włączono słynne 64 sygnalizatory?
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Włączono miesiąc temu, teraz dostosowano rozkłady jazdy.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
- ZielonyJamnik
Czyli dołożono minutę kosztem przerwy?
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Na 2 akurat tak wyszło. Na 6 w szczycie jedna brygada doszła.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
W którym miejscu dołożono na 2 tę minutę, bo nie widzę takowej zmiany w RJ?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Można na SMS odpisać or sth.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Widzę, że są już nowe objazdowe rozkłady z powodu remontu przy Arkadii. I od razu błąd w kursach zjazdowych 33 w DP. Z Kieleckiej kursy zjazdowe oznaczone P zjeżdżają na Pragę- co widać po kliknięciu- a oznaczone są jako kursy do Kina Femina i zjazd na Żoliborz. Jest jeszcze czas, żeby poprawić...
Akurat takich błędów jest więcej. Zwłaszcza że na 33 będą 2 warianty zjazdowe na Pragę. Jeden do Feminy i trasą WZ a drugi to trasa wydłużona po trasie do ZOO i na Pragę.