Poprzedni odszedł, bo zlikwidowali 222.person pisze: ↑21 maja 2025, 10:27ZTM poszukuje.... fotografa.
Może ktoś z was jest chętny?
https://www.linkedin.com/posts/marzena- ... b3-c6dAtNM
ZTM od kulis
Moderatorzy: Poc Vocem, Wiliam
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
Wynagrodzenie... kubek, smycz i notesik? Czy może prestiż i kolejny punkt do portfolio?person pisze: ↑21 maja 2025, 10:27ZTM poszukuje.... fotografa.
Może ktoś z was jest chętny?
https://www.linkedin.com/posts/marzena- ... b3-c6dAtNM
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
Skoro nie jest to zatrudnienie na etat tylko na chałturę... Dodaj dyrektorski uścisk dłoni.
Suchajcie, dropnęly nowe SENSACJE KOMUNIKACJI MIEJSKIEJ. Tym razem wzięto na warsztat Zajezdnię "Praga":
https://youtu.be/WwTiX5uyAx4?si=sh8Z8fUOk09RgOo8
Wisi to już 2 tygodnie i prawie nikt nie widział...
https://youtu.be/WwTiX5uyAx4?si=sh8Z8fUOk09RgOo8
Wisi to już 2 tygodnie i prawie nikt nie widział...
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
To już wiadomo czemu nie ma na Instagramie organizatora na instastory odnośników do komunikatów o zmianach (tylko tekst "szczegóły na stronie" XD), po prostu nie ma na to czasu, bo trzeba zrobić nowy odcinek "Sensacji". Ciekawe o czym będzie następny odcinek? O tym że 136 przyjechało o czasie?
- ZielonyJamnik
Nie mogę. ZTM kopiujący Wołoszańskiego. Żeby to była jeszcze inspiracja to pół biedy, ale ten gościu stara się wykorzystywać gesty, mimikę, sposób mówienia czy nawet oddech. To tak, jakby ktoś na starą Dacie przykleił logo Ferrari i starał się przekonywać, że to sportowy samochód
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
- vernalisadonis
Czy już faktycznie nie mają się o co czepiać?
Co im misiek czy jakaś maskotka przeszkadza
https://www.se.pl/warszawa/ztm-karze-za ... vDZK4OB5AA
Co im misiek czy jakaś maskotka przeszkadza
https://www.se.pl/warszawa/ztm-karze-za ... vDZK4OB5AA
Warszawa, 08.07.2014r., 8505/4A/519
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Wrocław, 04.02.2016r., 4630/010A/146
Bydgoszcz, 05.01.2022 M202/3/55
Kraków, 19.10.2024 mc339/4A/178
Komunikacja miejska oraz kolej
Ale że niby kierowca w wykonaniu nagłego manewru dostanie pluszowym jamnikiem w głowę, przez co straci możliwość bezpiecznej jazdy? Cholera, jak sobie pomyślę, że wożę w kabinie LUZEM kwadrat, długopis i ustnik...niezamocowany przedmiot w kabinie stanowi potencjalne zagrożenie np. w czasie nagłego manewru może polecieć w niewiadomym kierunku blokując pole widzenia kierowcy lub wpłynąć na możliwość wykonania jakiegoś manewru.
- ZielonyJamnik
Żeby mieli tyle zapału przy układaniu realnych rozkładów jak do karania, to byśmy mieli najbardziej punktualną komunikację na świecie
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Sami sobie robią problemy bo jak będą dalej karać za byle duperele to NIGDY nie będą mieli kierowców.
Przyjdzie taki młody i porobi 2-3 miesiące a w tym czasie będzie ukarany 10 razy za byle gówno to pójdzie w pizdu.
Zarząd Tępych Mózgów i banda nierobów.
Się dziwią że kierowców brakuje i zajezdnie z planem nie wychodzą.
Jak tak dalej będą postępować to na pewno nie będą mieli kierowców debile...
Przyjdzie taki młody i porobi 2-3 miesiące a w tym czasie będzie ukarany 10 razy za byle gówno to pójdzie w pizdu.
1069, 7722
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Ulubione wozy: 5240, 5243, 6207
817, WKD, R1, S1
Jak ruszysz za szybko to pasażer może dostać ustnikiem w usta!reserved pisze:Ale że niby kierowca w wykonaniu nagłego manewru dostanie pluszowym jamnikiem w głowę, przez co straci możliwość bezpiecznej jazdy? Cholera, jak sobie pomyślę, że wożę w kabinie LUZEM kwadrat, długopis i ustnik...niezamocowany przedmiot w kabinie stanowi potencjalne zagrożenie np. w czasie nagłego manewru może polecieć w niewiadomym kierunku blokując pole widzenia kierowcy lub wpłynąć na możliwość wykonania jakiegoś manewru.
Pamiętajcie, że ostateczną decyzję podejmuje człowiek. Może być niewystarczająco wyszkolony czy po prostu głupi. Sprawa zaraz objedzie wszelakie media i będą przepraszać za nadgorliwość pracownika.
ŁK
-
Stary Pingwin
Czy czapka Mikołaja stanowi kodeksowe wyposażenie tramwaju? Może rozpraszać pasażerów, innych kierowców i samego prowadzącego. Strach pomyśleć, co się może stać, jak pompon zasłoni mu widok.
Dla kolegi pytam, bo mnie już nic nie zdziwi.
Dla kolegi pytam, bo mnie już nic nie zdziwi.
Klimatyzatory są złe.
Niszczą torowisko.
Niszczą torowisko.
Ja rozumiem krytykę, ale to jest przegięcie pały. Nie życzę sobie takich tekstów tutaj.Walas pisze: ↑08 sie 2025, 5:48Sami sobie robią problemy bo jak będą dalej karać za byle duperele to NIGDY nie będą mieli kierowców.
7 dni wolnego od forum.

Brakuje mi w tym wszystkim zdrowego rozsądku. Czym innym jest postawienie jednego pluszowego jamnika a czym innym jest nawieszanie kilkunastu różnych maskotek. Dla mnie przepis o estetyce ma duży sens bo jeśli nie będzie to regulowane przepisami, to zaraz wiele kabin będzie wyglądać jak PKS-y z czasów minionych typu "wieś tańczy i śpiewa". Dlatego porządek jakiś powinien być. Niemniej powinno się podchodzić do sprawy indywidualnie a nie że teraz będziemy karać za każdego pluszaka, który odważy się posadzić zadek przy szybie.