Mapa komunikacji miejskiej
Moja wina. Miałem nadzieję, że u największego organizatora w kraju jest więcej niż jeden mapowiec/grafik.
Oj naiwny... Urlop święta rzecz, a to nic, że pasażerowie, których w Warszawie, zwłaszcza w nomen-omen sezonie urlopowym jest wielu, robieni są w bambooko...
Po co spieszyć, przecież do końca życia mamy na to czas.
Już bez przesady - raz, że pasażerowie bez tej mapy sobie mimo wszystko poradzą, dwa że urlop TO JEST rzecz święta.
Niemniej - pewne mapy można przygotować z wyprzedzeniem, grafika za-metrowa powstała, a mapa gisowa uwzględnia Stegny, więc ktoś tam umie i pracuje... Raczej o zasadę chodzi, a nie piętnowanie konkretnej osoby na urlopie w Szwecji.
https://um-warszawa.maps.arcgis.com/app ... bar=metric
Niemniej - pewne mapy można przygotować z wyprzedzeniem, grafika za-metrowa powstała, a mapa gisowa uwzględnia Stegny, więc ktoś tam umie i pracuje... Raczej o zasadę chodzi, a nie piętnowanie konkretnej osoby na urlopie w Szwecji.
https://um-warszawa.maps.arcgis.com/app ... bar=metric
Na wysokości Ogrody Działkowe Bemowo przydałoby się rozjaśnić 28 (nie jeździ) i przyciemnić 26 (jeździ).
Już jest.person pisze: ↑02 lip 2025, 15:46Jak myślicie, kiedy trasa na Stegny pojawi się na oficjalnej mapie WTP?
https://www.wtp.waw.pl/mapy-schematy/
Na wysokości przystanku Mangalia 14 jeździ, choć nie jeździ - a 16 nie jeździ, choć jeździ.
Na Rzeczypospolitej znów mamy dwie jezdnie, nie jedną.
Na Rzeczypospolitej znów mamy dwie jezdnie, nie jedną.
Ostatnio widziany 12.04.2018 w 522
162 w nawiasie przy Alei Witosa jest niepotrzebne, bo nie ma kursów skróconych.
- AdamKlocusky
- Kontakt:
Czy przypadkiem nie jest to zmiana tylko na wakacje? Jeśli tak, to wystarczy tylko wyszarzyć.
Notabene na mapie brakuje przystanku BATUMI 52.
Tamtych rejonów już od dawna nie ogarniam. 162 kiedyś było do Chełmskiej. Teraz tam jest 187. Czy tymczasowo (Stegny) czy na stałe tego nie wiem.AdamKlocusky pisze: ↑12 lip 2025, 15:27Czy przypadkiem nie jest to zmiana tylko na wakacje? Jeśli tak, to wystarczy tylko wyszarzyć.
-
Warsopolis5253
162 miało tam kursy skrócone, a 187 jeździ tam tymczasowo możliwe, że po wakacjach kiedy to ruch przy Św. Bonifacego ma być przywrócony do normy wróci na Stegny. Może też tak być jak ze 119, że powiedzą, że objazd okazał się taki super, że to będzie jednak stała trasa.Georg pisze: ↑12 lip 2025, 15:32Tamtych rejonów już od dawna nie ogarniam. 162 kiedyś było do Chełmskiej. Teraz tam jest 187. Czy tymczasowo (Stegny) czy na stałe tego nie wiem.AdamKlocusky pisze: ↑12 lip 2025, 15:27
Czy przypadkiem nie jest to zmiana tylko na wakacje? Jeśli tak, to wystarczy tylko wyszarzyć.
-
Placuszek44
107, 166 i 503 jeżdżą już stałymi trasami w rejonie Toru Stegny.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
228 zawieszone, więc przy Rakowcu "pętelkę" trzeba by wyszarzyć.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
228 jest skrócone a nie zawieszone.
No i 400 już nie jeździ, autobusy zatrzymują się na południowej Bonifraterskiej, a Park Traugutta pomijają te jadące dalej na most.