Kładki, przejścia podziemne i windy
Moderator: Wiliam
Tam jest kwestia wymiany torowiska w miejscu nowego przejścia i przejazdu oraz nowego słupa.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Ona jest wisząca mocno ta kładka, więc samego burzenia nad torami to wiele nie będzie.
Wtedy nakładka była przy rondzie UE, to ma chyba większy sens, przy Konstruktorskiej mniejszy, jednak dużo mniej ludzi - no i to było przed pandemią.
Zetki były dwie (plus wydłużone 218 przez Suwak) - Z-1 i Z-2, ta druga stała się prekursorem ówczesnego 308 a 218 też zostało. Teraz zetki po Domaniewskiej bym się nie spodziewał, może wydłużonego 308, ale pewnie jednak niestety autobusy jedynie po Marynarskiej.
Wtedy nakładka była przy rondzie UE, to ma chyba większy sens, przy Konstruktorskiej mniejszy, jednak dużo mniej ludzi - no i to było przed pandemią.
Zetki były dwie (plus wydłużone 218 przez Suwak) - Z-1 i Z-2, ta druga stała się prekursorem ówczesnego 308 a 218 też zostało. Teraz zetki po Domaniewskiej bym się nie spodziewał, może wydłużonego 308, ale pewnie jednak niestety autobusy jedynie po Marynarskiej.
ŁK
Wystarczy 1 weekend. Wstrzymanie ruchu bez zabaw w nakładki.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Krzysztof_J
- Kontakt:
Wczoraj zamknięto przejście podziemne przy zajezdni Wola.
To chyba się już odbyło - czy mi się wydaje?
ŁK
- Krzysztof_J
- Kontakt:
W zeszłym tygodniu ruszyła rozbiórka, ale czy już skończyli to nie wiem, bo nie bylem tam.
https://fotopolska.eu/2737387,warszawa- ... ?o=b384457
-
Stary Pingwin