Pętle autobusowe i tramwajowe
Moderator: Wiliam
Czy ktoś wie czy ładowarki na Szczęśliwicach działają dobrze? Jakiś czas temu to był problem a to z jedną a to z drugą
Wszystko zależy od faz księżyca.
- ZielonyJamnik
Czy na tramwajowej Górczewskiej dalej jest konieczne zamknięcie zewnętrznego toru, skoro korpus stacji jest gotowy?
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Tramwaje Warszawskie - ustami swego rzecznika - zapowiadają "ambitny program montażu smarownic na wszystkich naszych pętlach, na których odnotowujemy skargi na hałas".
(słowo-klucz: tylko na tych, na które są pisane skargi)
Poza tym więcej przytoczonych dykteryjek niż faktów - jak to u redahtora. W bonusie info, że na Święta pojedziemy tramwajem przy więzieniu na Rakowieckiej.
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7 ... esowy.html
(słowo-klucz: tylko na tych, na które są pisane skargi)
Poza tym więcej przytoczonych dykteryjek niż faktów - jak to u redahtora. W bonusie info, że na Święta pojedziemy tramwajem przy więzieniu na Rakowieckiej.
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7 ... esowy.html
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Zasadniczo na Rakowieckiej jest muzeum w tej chwili 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
WIĘZIENIE EKSPOZYCJI MUZEALNEJ
>>
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Słowa jakby się zgadzają ale chyba kolejność nie ta 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Ze wszystkich rzeczy, które mnie ostatnio rozbawiły, to toitoi na nowym przystaku końcowym 103 przy Zachodnim (Tunelowej) rozbawił mnie najbardziej.
I ja to w pełni rozumiem - nie dało się przewidzieć, że na całkowicie przeoranym, na od nowa urządzonym placu postojowym/pętli 103 będzie potrzeba zorganizowania zaplecza socjalnego dla kierowców. Nie dało się!
To jest taka żenada...
I ja to w pełni rozumiem - nie dało się przewidzieć, że na całkowicie przeoranym, na od nowa urządzonym placu postojowym/pętli 103 będzie potrzeba zorganizowania zaplecza socjalnego dla kierowców. Nie dało się!
To jest taka żenada...
Czy jest tanio? Jest tanio.
Czy jest dobrze? Jest tanio.
Czy jest dobrze? Jest tanio.
- ZielonyJamnik
Minęły prawie 4 lata od wejścia przepisów. No i ile zrobiono w tym czasie socjali na starych pętlach? Dalej 0
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Jeżeli rzeczywistość nie zgadza się z przepisami to tym gorzej dla przepisów
Ciekawe czy zespół roboczy do spraw sprawy wciąż pracuje w ZTM.ZielonyJamnik pisze: ↑02 gru 2025, 4:38Minęły prawie 4 lata od wejścia przepisów. No i ile zrobiono w tym czasie socjali na starych pętlach? Dalej 0
Żadne przepisy jeszcze nie weszły w życie.ZielonyJamnik pisze: ↑02 gru 2025, 4:38Minęły prawie 4 lata od wejścia przepisów. No i ile zrobiono w tym czasie socjali na starych pętlach? Dalej 0
- ZielonyJamnik
No to tam wydłużone zostało vacatio legis, nie zmienia to faktu, że nie powstał ani jeden socjal na starej pętli.
Od wczoraj dostępny jest pokój socjalny na lotnisku Okęcie w budynku lotniskowej policji.