Sprzed kilku miesięcy. W szczycie cała 9 była na Gocławek, poza szczytem połowa. Ty piszesz o czasach, w których pojawiły się jakiekolwiek kursy skrócone do Wiatracznej.
Komunikacja miejska w Wawrze [II]
Moderator: Wiliam
Nie zapomniały. Na forum Ochoty pojawiła się propozycja, żeby 521, skoro nie może jechać tak jak kiedyś na Szczęśliwice to pojechało na Okęcie, tak jak linia H.
Oczywiście pomysł jest głupi, ale nie spodziewałem się, że ktoś jeszcze pamięta autobusy pospieszne.
Ja pamiętam! A jeszcze bardziej jego potomka 101, które jakoś zawsze było puste od Pragi (bo 517 czy 521 jechały dużo szybciej).Georg pisze:Nie zapomniały. Na forum Ochoty pojawiła się propozycja, żeby 521, skoro nie może jechać tak jak kiedyś na Szczęśliwice to pojechało na Okęcie, tak jak linia H.
Oczywiście pomysł jest głupi, ale nie spodziewałem się, że ktoś jeszcze pamięta autobusy pospieszne.
W ogóle to H to coś omijało na Ochocie? Między Dickensa a 1 sierpnia, chyba coś było, Korotyńskiego no i PKP Rakowiec NŻ - rozumiem, że ludzie wsiadali jak pociąg przyjechał. Z drugiej strony - teraz ekspresy stają na każdym, to co tu się dziwić.
ŁK