Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Trasa tramwajowa Dw. Zachodni - Wilanów
Moderator: Wiliam
A mamy do czynienia z miejscem tuż pod bramą szkoły podstawowej.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
To może po prostu się światła uruchomi gdy dzieci wrócą do szkoły po wakacjach? Chyba że tak bardzo chcemy zadbać o bezpieczeństwo pana woźnego po skończeniu zmiany.
-
bartoni722
Lato w mieście - mówi to Panu coś, panie Ferdku?
I już nie stały pasażer świetnej linii 527. 
-
Autobus Czerwon
- Kontakt:
Póki nie było Galerii i nowej zabudowy Młocin, to nic się nie działo. Aż w końcu ktoś uznał że ruch jest na tyle duży, że jednak trzeba włączyć. Stegny od samego początku nie są na rozpiździwawiu.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
Przy zajezdni już tak dawno temu obiecywali zrobić coś żeby tramwaje nie stały po 2-3 minuty na światłach… i co? Nic.
Warto dodac, że światła nie działały dluuuugo po uruchomieniu Galerii.
Nowa zabudowa Młocin, czyli co? Nowe bloki przy Makro jeszcze nie zostały oddane do użytku…
Chyba ktoś dorabia historię do tezy…
Nowa zabudowa Młocin, czyli co? Nowe bloki przy Makro jeszcze nie zostały oddane do użytku…
Chyba ktoś dorabia historię do tezy…
Napiszmy wprost - ambicjonalne potrzeby kogoś w ZDM.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.