O chłodzeniu i niechłodzeniu
-
stołecznynocnik
Całe szczęście, że nie dotyczy to motorniczych dwuczłonowych Konstali i 3xxx 
Operacja się udała, pacjent zmarł.
A jakie to są dwuczłonowe Konstale?
- ZielonyJamnik
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
No ale to jeden, a nocnik użył liczby mnogiej.
-
stołecznynocnik
Wybaczcie, miałem na myśli oczywiście składy podwójne.
Operacja się udała, pacjent zmarł.
Problem z obladzaniem się parowników w 120Na oraz jego przyczyna znane są od ponad 10 lat i zamiast go wreszcie rozwiązać wybrano wędzenie pasażera w pocie własnym.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- ZielonyJamnik
Za drogo, choć P5 to idealna okazja, którą zmarnowano. Beton w TW trzyma się solidnie
Tymczasem za artykułem w GW
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7 ... 3-L.1.maly
https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7 ... 3-L.1.maly
We wtorek 4 sierpnia prezes Miejskich Zakładów Autobusowych Jan Kuźmiński przekazał nam, że teraz awarię klimatyzacji ma najwyżej kilka procent taboru.
- Działa we wszystkich pojazdach, tylko że w starszych może nie jest już tak wydajna, żeby dobrze wychłodzić wnętrze, gdy drzwi otwierają się na każdym przystanku. Jeśli są usterki, których mamy rzeczywiście sporo, to taki autobus jest wycofywany do zajezdni na naprawę - informuje szef MZA.
- Łatwiej możemy więc podmieniać tabor, który ma awarię klimatyzacji. Wszyscy są wyczuleni na to, żeby autobusy z niesprawną klimą nie wyjeżdżały na miasto - mówi Jan Kuźmiński.
- ZielonyJamnik
Pan Prezes ma chyba na myśli serię 58xx