Aplikacje oparte o dane udostępnione przez m.st. Warszawa
-
gfedorynski
Dzisiaj z przystanku Radiowa 9 jeździła na Dw. Wschodni, 22 na Nowe Bemowo, a 35 nie wiem dokąd, ale w sumie wszystko jedno.
W API tak samo.
W API tak samo.
Na mieście widziano też 4 na Stegny i 27 do Wiatracznej.
- ZielonyJamnik
10 do Pralki
Mkną po koleinach zielone jamniki... 
Otokary dzisiaj po południu pojawiły się w RealBus i Czy na czas.kocur pisze: ↑03 wrz 2026, 8:39Czy ZTM już całkiem olał sprawę z udostępnianiem danych dla stron? Elektryczne przeguby pojawiły się z opóźnieniem, teraz otokarów ani yutongów nie widać. Napisałem w tej sprawie maila do ZTM, to mnie zupełnie olali, co sugeruje że temat mają w dupie. Chyba że ten GenesisMobo od Time4BUS zablokował udostępnianie danych.
www.km-lublin.strefa.pl - Zapraszam!
Czekam niecierpliwie na Yutongi
"Ale ty jesteś mądry, Bonifacy!"
Tak to jest jak się w nocy beztrosko zmienia źródła danych bez wcześniejszych testów. Twardziele wszak nie robią backupów i nie testują przed wrzuceniem na produkcję. Podniosłem rano alarm i od 8.30 było już dobrze.gfedorynski pisze: ↑03 wrz 2026, 10:34Dzisiaj z przystanku Radiowa 9 jeździła na Dw. Wschodni, 22 na Nowe Bemowo, a 35 nie wiem dokąd, ale w sumie wszystko jedno.
W API tak samo.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- ZielonyJamnik
A po co, przynajmniej ludzie by myśleli, że zyskali nowe linie
Ktoś z was korzysta z apki MetroRadar?
Szkoda, że ZTM sam nie wypuszcza takich apek…
https://metroradar.pl/
Szkoda, że ZTM sam nie wypuszcza takich apek…
https://metroradar.pl/
Część nowych Yutongów pojawiła się w czynaczas. 
A teraz nie widać w aplikacjach żadnego pojazdu MZA. Tylko tramwaje i ajenci.
- ZielonyJamnik
Livebus działa