Na DTP gość z zajezdni Wola powiedział, że na pewno część do nich trafi.pawcio pisze:A właśnie. Czy wiadomo już na której zajezdni mają wylądować te cuda?
Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
W miarę sensownie mówisz...A to nie miałobyć tak, że bulwy idą na R-4, a R-1 dostaje 123N? Czy ja sobie coś ubzdurałem?
[ Dodano: 2006-11-27, 22:20 ]
No czyli dobrze. Może gość we wrześniu nie znał jeszcze szczegółówTLG pisze:Nie część. Wszystkie mają trafić na "Wole", a "bulwy" przeniosą się na "Żoliborz". W zamian zostanie straconych kilkanaście składów 13N
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Wyśmienity tekst.Brawo!Plesim pisze:R4 ma nadal problemy ze zbyt nowoczesnymi bulwami
Ta "nowoczesność" to rozumiem w cudzysłowie...
Linia 155: 1966-2011
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
155 STRĄKOWA Górczewska-Świętokrzyska TORWAR
166 OBOZOWA Marszałkowska-Książęca TORWAR
182 OS.OSTROBRAMSKA Trasa Łazienkowska-Wałbrzyska URSYNÓW PŁD. (OS.OSTROBRAMSKA-OKĘCIE)
WAA 894 C,WAB 655 C,WAB 972 C,WAB 097 P, WAB 186 P, WAB 055 P, WXC 512M,WX 69712.
Nie, bez cudzysłowu.mobil one pisze:Ta "nowoczesność" to rozumiem w cudzysłowie...Plesim pisze:R4 ma nadal problemy ze zbyt nowoczesnymi bulwami
Ale nawet R-4 nie przebije pewnej zajezdni autobusowej z południa Warszawy, w której m.in. puszczano wiązki elektryczne obok przewodów paliwowych (bo tak wygodniej) czy wymieniano oryginalne światła na te od malucha. Kojarzysz tę zajezdnię?
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Czyżby ta, w ktorej deskorolki aż się paliły do roboty? 
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Stawiam na R-7.mkm101 pisze:Ale nawet R-4 nie przebije pewnej zajezdni autobusowej z południa Warszawy, w której m.in. puszczano wiązki elektryczne obok przewodów paliwowych (bo tak wygodniej) czy wymieniano oryginalne światła na te od malucha. Kojarzysz tę zajezdnię?
A wracajac do R-4 to jaby te wagony tam trafily to zarosna syfem po tygodniu uzytkowania.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Chciałem zapytać "które", ale odpowiedź i tak jest "którekolwiek"... biedny tramy tarchomińskie, już mi ich żal...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.