może jakieś uzasadnienie a nie bezsensowne nabijanie postów8205 pisze:O nie, tylko nie to !!!!!!dzidek pisze: Kleszczowa po przerwie powraca na linię 182 (zarówno w DP jak i DS).
Zmiany obsługowe - styczeń 2007
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
dzidek pisze:5/186 przechodzi na R7 a 7/186 na R13.
za to R7 będzie mieć pole do popisu wysłając swoje sztywniaki na linięSantos pisze:dzidek pisze:5/186 przechodzi na R7 a 7/186 na R13.i bardzo dobrze,że nie ujrzymy już szrotów Kleszczowskich na 186,przynajmniej w DP
![]()
oj żebyś się nie zdziwiłSantos pisze:Pozatym R9 napisał,że Woronicza przejmie wszystkie brygady pochełmskie na 187,więc napewno nie będzie to tylko 8 i 10może to być także 1,3,11 i 012...
...A co do zmian to współczuje pasażerom 182,gdy przyjdzie im jeździc strasznymi złomami jakies są neosiedzidek pisze:za to R7 będzie mieć pole do popisu wysłając swoje sztywniaki na linięSantos pisze:i bardzo dobrze,że nie ujrzymy już szrotów Kleszczowskich na 186,przynajmniej w DP
![]()
oj żebyś się nie zdziwiłSantos pisze:Pozatym R9 napisał,że Woronicza przejmie wszystkie brygady pochełmskie na 187,więc napewno nie będzie to tylko 8 i 10może to być także 1,3,11 i 012...
![]()
Skoro ty nie wiesz jakie brygady na 187 dostanie twoja R7 to lepiej nic na ten temat nie pisz
Powtórzę jeszcze raz (dla tych co mają problemy z czytaniem) że R7 na 187 dostanie brygady 8 i 10. I tak będzie to o dwie brygady za dużo
//edit by R-11: Usunięto częśc postu, która była sprowokowała kłótnię
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Posprzątano. Bardzo proszę o zachowanie spokoju.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
No niestety ja często jeżdżę 182. A co, w DS R11 nie znika z żadnych brygad na 186 ????
Rozkłady są już dostępne na http://www.ztm.waw.pl/baza/20070102/LINIE.HTM
[ Dodano: 2006-12-23, 13:18 ]
A co do uzasadnienia dlaczego mi się nie podoba to że R7 znika ze 182 to:
1. kiermani na tej linii z R7 byli punktualni, a przynajmniej się starali
2. wysyłano na tą linię nawet całkiem niezłe wozy (dużo niskopodłogowych)
Rozkłady są już dostępne na http://www.ztm.waw.pl/baza/20070102/LINIE.HTM
[ Dodano: 2006-12-23, 13:18 ]
A co do uzasadnienia dlaczego mi się nie podoba to że R7 znika ze 182 to:
1. kiermani na tej linii z R7 byli punktualni, a przynajmniej się starali
2. wysyłano na tą linię nawet całkiem niezłe wozy (dużo niskopodłogowych)
MZA R-4 "STALOWA"
faktycznie masz się nad czym zastanawiać8205 pisze:Jeszcze z Ostrobramskiej będą zjazdy na Kleszczową do przystanku SASANKI, ale czy to plus czy minus to już sam nie wiem.
1. 611 o tej porze z centrum zawsze jedzie bardzo spóźnioneTJ pisze:611 na sasanki jest rozkładowo 23:30 (w stronę palucha, ale większość ma w tym miejscu -2) wtedy 182 rozkładowo przy PKP Służewiec więc przesiadka na styk.dzidek pisze:Nawet umożliwiona jest przesiadka z 182 w 611 .
2. nawet jeśli ucieknie 611 na przystanku Sasanki to zawsze można spokojnie na piechotę przejść się na przystanek 17 Stycznia. Tam 611 w kierunku Okęcia jest dopiero 23:36 a na lotnisku i tak często łapie opóźnienia.