Aha, czyli na koralach nie ma. A szkoda...MeWa pisze:oj, w metrze masz komunikaty + informacje na rozkładach.
Mapa komunikacji miejskiej
- MeWa
- Cukiereczek
to, że w metrze nie ma, to nie powód, żeby na schemacie ZTM nie było 
tak swoją drogą, to w przejściu podziemnym, to nie dość, że są nieaktualne nazwy przystanków, to jeszcze wg informacji przy błędnym logo metra, można metrem dojechać już na Bielany
tak swoją drogą, to w przejściu podziemnym, to nie dość, że są nieaktualne nazwy przystanków, to jeszcze wg informacji przy błędnym logo metra, można metrem dojechać już na Bielany
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Bastian
- Sułtan Maroka
Część dyskusji została przeniesiona do tematu "Komunikaty w metrze" na MiK-u.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Na mapie pętla "Regulska" jest już zaznaczona- oczywiście o spisie linii już zapomniano 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
już jestR-11 Kleszczowa pisze:
Na mapie pętla "Regulska" jest już zaznaczona- oczywiście o spisie linii już zapomniano
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Nie ma, albo ja mam wybrakowany spisColony pisze:Już jest.
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
Dlaczego podmiejskiej cześci trasy miejskiej linii 199 nie uwzględniono na mapie?
Trudności kartograficzne, czy niedopatrzenie?
Bo obecnie wygląda toto jak pewna linia podmiejska, tylko ze złą cyfrą na początku
BTW: trasy linii podmiejskich też przydałoby się w końcu pokazać na mapie. W innych miastach potrafią (np. w Krakowie, Łodzi - choć zdaję sobie sprawę, że jest tam inny rodzaj mapy)
Trudności kartograficzne, czy niedopatrzenie?
Bo obecnie wygląda toto jak pewna linia podmiejska, tylko ze złą cyfrą na początku
BTW: trasy linii podmiejskich też przydałoby się w końcu pokazać na mapie. W innych miastach potrafią (np. w Krakowie, Łodzi - choć zdaję sobie sprawę, że jest tam inny rodzaj mapy)
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
SzacunColony pisze:Może coś takiego. Nudziło mi się kiedyś.![]()
(niestety usunięte)
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Colony
- Kontakt:
Dziękuję za słowa uznania. O S-2 kompletnie zapomniałem, poprawię to, ale niestety...
Muszę usunąć mapkę, bo dowiedziałem się właśnie o masowych pozwach w sprawach praw autorskich, a to jest mapa (a raczej jej tło) z szukacza. Więc jakby ktoś chciał to via PM, nie inaczej.
Poprosił bym Kleszcza, żeby to samo zrobił w swoim cytowaniu.
Muszę usunąć mapkę, bo dowiedziałem się właśnie o masowych pozwach w sprawach praw autorskich, a to jest mapa (a raczej jej tło) z szukacza. Więc jakby ktoś chciał to via PM, nie inaczej.
Poprosił bym Kleszcza, żeby to samo zrobił w swoim cytowaniu.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)