Patrząc na obecny rozkład i na to co piszesz to jak bajka wyglądaColony pisze:15 minut w szczycie B i 12 w A to jest minimum
A 509 hmm... koordynacja
Moderator: Wiliam
Na Grochów jest już 301, na Grochowską planuję 135 z Wilanowa, ale cały projekt przedstawię za jakiś czas dopiero.Colony pisze:@R-9 Chełmskano właśnie, więc może Grochów?
w takim razie sadyba przez wilanow - i wilanowska...dalej jak w topiku. Zresztą nie musi się kończycć na żwirkach - tutaj zrobiłem ciach z racji nie sugerowania trasy nie mając pojęcia o potkach i brakach na trasie.Piotrek pisze:No i 108 też można.Nie nie nie. Z Bonifacego do metra jeździ silne 189.
Sorry ale to nie rozkład jest problemem tylko trasa - o ile na Gocław i ZP Saska to jeszcze ktos jeździ to na Wileniaka z Ursynowa szybciej jest metrem plus przesiadka w tramwaj na pl. Bankowym, 416 ze swoją mizerną częstotliwością nie jest konkurencją dla metra w tej relacji - a samo zwiększenie częstotliwości nic nie da bez zmiany trasy.R-9 Chełmska pisze: Ja jeszcze jako mieszkaniec ZP al.Witosa chcę stwierdzić, że potrzebna jest linia w stylu 416, zarówno dla prawej, jak i lewej strony Wisły, jednakże obecna forma tej linii (rozkład!!) skutecznie zniechęca do korzystania z niej...