To chyba masz kiepskie źródło, bo wyjedzie dzisiaj, a dokładnie za 52 minuty.Jacbull pisze:No niestety. Dziś szkolenie, jutro 25 (całodzienna)
Tramwaje dla Warszawy-plany, przetargi, zamówienia, dyskusje
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Nie gadać tylko jechać focić.

Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
O 8.25 to on był dopiero na Młynowie w kierunku Bemowa.
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
Info z pmtm:beni pisze:Ciepła wiadomość kolejne cegły gotowe kiedy przyjadą zależy od transportu 2138-2139 2140-2141 .
W chwili obecnej są gotowe pudła 004 w 85%, 005 w 75% oraz 006 w 60%
(obliczam na oko).Wagon 003 jest już prawie gotowy pisze prawie dlatego że brakuje
fartuchów są malowane oraz wózków najprawdopodobniej są na badaniach.
Więc chyba jednak info od Beniego jest z lekka niewiarygodne
-
michael112
Muszę powiedzieć, że w pewnym sensie czuję się pokrzywdzony, mieszkając w miejscu komunikacyjnie skazanym na tramwaje (Puławska), ponieważ w ostatnim czasie dokonuje się coraz więcej zakupów nowych autobusów i coraz więcej brygad oddawanych jest prywatnym przewoźnikom. Natomiast, jeżeli chodzi o tramwaje, to wciąż jeżdżą stare graty 13N i także bardzo stare w porównaniu z SU18, SU12 czy nowymi MAN-ami 105N. Niestety nie widzę dużych szans na poprawę w tej sprawie. TW ostatnio zakupiło nowe tramwaje - niestety wysokopodłogowe, bez klimatyzacji. Planowany jest zakup pojazdów z niską podłogą, ale i tak wszystkie te nówki pójdą na Jerozolimskie. Puławskiej zostaną co najwyżej 105N niepotrzebne juz na Jerozolimskich.
Dlatego być może ucieszyłbym się, gdyby zamiast obecnie jadących 18, 19 i 36 pojawiły się 3 linie autobusowe, pod warunkiem utrzymania ich obecnych tras i częstotliwości, bo byłaby szansa na większy odsetek nowych wozów na liniach.
Dlatego być może ucieszyłbym się, gdyby zamiast obecnie jadących 18, 19 i 36 pojawiły się 3 linie autobusowe, pod warunkiem utrzymania ich obecnych tras i częstotliwości, bo byłaby szansa na większy odsetek nowych wozów na liniach.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Rany, z kim ja muszę dzielić zamieszkanie na Mokotowie...michael112 pisze:Dlatego być może ucieszyłbym się, gdyby zamiast obecnie jadących 18, 19 i 36 pojawiły się 3 linie autobusowe
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow