Oczywiście.Linia zwykła miejska z krańcem poza granicami wawy zrobilaby tylko balagan itd.zaciszanin pisze:No to perspektywa realizacji idiotycznego pomysłu na wydłużenie 190 wgłąb Marek, w miejsce 805 (jak niektórzy uważali), bardzo się oddaliła... ba... stała się nieaktualna. Tylko się cieszyć![]()
Komunikacja w Markach (i Radzyminie)
Moderator: Wiliam
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Jaki bałagan. Wprawdzie nie mogę powiedzieć zbyt dużo publicznie na ten temat, ale uchylę rąbka tajemnicy, i powiem że linia 805 jest jak skazaniec z wyrokiem śmierci – tylko nikt nie zna dnia ani godziny. A w jej miejsce mają się pojawić zupełnie coś nowego tzn. jedna linia zmieni swój status, jedna zyska nową trasę, a trzecia powstanie – nie pytajcie mnie o trasy ani numery, bo nic nie mogę powiedzieć. Jedyne co mogę powiedzieć to już ruszyły prace proceduralne.Piotrek pisze:Oczywiście.Linia zwykła miejska z krańcem poza granicami wawy zrobilaby tylko balagan itd.zaciszanin pisze:No to perspektywa realizacji idiotycznego pomysłu na wydłużenie 190 wgłąb Marek, w miejsce 805 (jak niektórzy uważali), bardzo się oddaliła... ba... stała się nieaktualna. Tylko się cieszyć![]()
A pętla MARKI FOC nie znika – przejdzie lifting i wróci w zupełnie nowym wcieleniu.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- ZaciszaniN
- Kontakt:
Do Twoich "pewnych" źródeł zdążyliśmy się już przyzwyczaić jeszcze na forum ZTM, jak żeś się rozpisywał o połączeniu 132 i 805Predator pisze:Z pewnego źródła wiem, że z linią 805 to sytuacja przejściowa
PewnieKM w Markach po otwarciu pętli przy Włościańskiej czeka duża rewolucja
W to nie wątpiętaka która obecnie będzie dla was nie do pomyślenia
Nic, co jest napisane z Twojej klawiatury już nie powinno nas zdziwić...kiedyś się bardzo, ale naprawdę bardzo ździwicie.
Ohhh... dziękujemy Ci. To co specjalnie dla nas napisałeś, jest dla nas bezcenneWprawdzie nie mogę powiedzieć zbyt dużo publicznie na ten temat, ale uchylę rąbka tajemnicy
Zapraszam do oglądania moich zdjęć ze stołecznej aglomeracji na PHOTOTRANS.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
No zobaczymy. Widać, że Marki coś robią w sprawie linii podmiejskich.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Nie zamierzam niczego udowadniać – bo nie jesteś tego wart. Powiem tylko że zmiany o których pisze nie nastąpią wcześniej niż w 2007 roku, bo takie jest stanowisko ZTM.zaciszanin pisze:Do Twoich "pewnych" źródeł zdążyliśmy się już przyzwyczaić jeszcze na forum ZTM, jak żeś się rozpisywał o połączeniu 132 i 805![]()
Ps. A zapewne jesteś tak dobrze poinformowany to wiesz że linia 170 niż niedługo wyląduje w Ząbkach. Nie wiedziałeś
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Czyli wraca sprawa 170 do Ząbek. A w którym miejscu będzie tam zlokalizowana pętla
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
170 do Ząbek to bajka stara jak wawkom fZTM... nic nowego...
1 10 20 22 24 26 103 109 151 157 171 180 190 507 520 645 691 695 KM2 KM7 KM8 KM26 KM31 IC3 IC4 IC7 IC8 IC10
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
To, że pracuje tam gdzie pracuję nie oznacza, że zawsze zgadzam się z decyzjami swojej firmy, a wszystko co tu wyprodukuje jest moim własnym zdaniem.
a poza tym zgadzam się z maksymą pawcia!
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
No to wiem....ale moze jakieś szczególikiPredator pisze:Pętli jako takiej nie będzie. Ma być pętla uliczna.R-11 Kleszczowa pisze:Czyli wraca sprawa 170 do Ząbek. A w którym miejscu będzie tam zlokalizowana pętla![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Mnie to ciekawi więc ponawiam pytanie.dzidek pisze:myślę, że niewarto zawracać sobie tym głowyR-11 Kleszczowa pisze: No to wiem....ale moze jakieś szczególiki![]()
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- Colony
- Kontakt:
Pamiętam, że było już o tym na starym forum forum. Linia, która miałaby jezdzic z Włościańskiej przez Grodzisk do Marek (ulicami Kościuszki - Okólną - Słoneczną - Piłsudskiego i Dużą) do pętli Pustelnik. Poprawcie mnie jeśli coś pokręciłem.
A co do 170 to zastanawia mnie ile Ząbki płacą ZTM za utrzymanie bądź co bądź teraz 3 linii?
A co do 170 to zastanawia mnie ile Ząbki płacą ZTM za utrzymanie bądź co bądź teraz 3 linii?
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)
- Bastian
- Sułtan Maroka
No ale dlaczego "nie ma co zrobić", skoro właśnie ma zostać zmieniona w celu lepszego wykorzystania?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
-
Dęboszczak