Wiesz, dodatki można dać dopiero w wakacje, po przeanalizowaniu zapotrzebowania... Jednak patrząc na dotychczasowe obciążenie 705 w wakacyjne weekendy, jest to dosyć prawdopodobne.Piotrek pisze:Myślę, że jakiś dodatek, może przegubowy w szczycie może mieć miejsce.
Komunikacja w Nieporęcie
Moderator: Wiliam
S4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
-
jacek
- Zbanowany
Bardzo dobrze to wykombinowali,linia jest przyszłościowa, więc pewnikiem w miarę upływu czasu rozkład zostanie poprawiony, a może nawet kiedyś przemianują ją na 7xxDP 804 2c, 705 2c+4a i 2b
DS 804 i 705 po 2c
Wszystko bierze ZEA Stalowa
Pierwszy odjazd linii 705 z przyst. Żerań FSO 52 3:48, ostatni 23:41
Częstotliwość linii 804 45/60/60
Linii 705 15/60/60
Pojawią się brygady przebieraki 51 i 52 na linii 804 w DP oraz 53 i 54 w DS. Wybrane kursy linii 705 będą wracać z Białobrzegów przez Zegrze Płd.
Uruchomione zostaną nowe przystanki: Stokrotki przy plaży w Nieporęcie i Zegrze płd. przed mostem w Zegrzu Płd.
Ty chcesz, żeby ta linia jeździła co godzinę?!istvanek pisze:199 - proszę bardzo
DP 2c - R13, 1c+1d - R10
DS 1c - R13, 2c - R10
Gdyby na linii 199 nie obowiązywała strefa miejska to była by to linia 7XXmichał1984 pisze:W tym 199 bedzie obowiązywała strefa miejska na całym odcinku trasy czy podmiejska na terenie ząbek?Jeszcze jedno pytanko gdzie bedzie ta nowa pętla 804?
-
Dęboszczak
A znajdziesz tam miejsce?Flash8222 pisze:Ty chcesz, żeby ta linia jeździła co godzinę?!istvanek pisze:199 - proszę bardzo
DP 2c - R13, 1c+1d - R10
DS 1c - R13, 2c - R10Gdyby na linii 199 nie obowiązywała strefa miejska to była by to linia 7XXmichał1984 pisze:W tym 199 bedzie obowiązywała strefa miejska na całym odcinku trasy czy podmiejska na terenie ząbek?Jeszcze jedno pytanko gdzie bedzie ta nowa pętla 804?Zaś pętla 804 będzie się znajdować pod tym wiaduktem. (Na mapie jeszcze w budowie)
-
michał1984
pewnie chodzi o lokalizacje nowego krańca dla 804?moim zdaniem powinii zrobić kraniec przy ulicy Zegrzyńskiej o ile sobie przypominam bo juz dawno nie byłem w tych rejonach, ale jest tam wiele parkingów i na jednym z nich mogłby być postój dla nowego 804

Biedny moderator jak nie może sobie poradzić zamyka kolejne tematy.Brawo 
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Pojawiły się oficjalne komunikaty ZTM.
ZTM pisze:Od dnia 28.04.br. (sobota) uruchomiona zostaje nowa linia podmiejska 804 na trasie:
ŻERAŃ FSO – Płochocińska – Rembelszczyzna: Jana Kazimierza – Stanisławów: Jana Kazimierza – Nieporęt: Jana Kazimierza – Zegrzyńska – Warszawska – Zegrze Płd.: Warszawska – Rybaki – Warszawska – ZEGRZE PŁD. (powrót: Warszawska – Zegrzyńska).
W wytypowanych kursach w kierunku Żerania FSO autobusy linii 705 zostają skierowanie po trasie:
Białobrzegi – al. Wojska Polskiego – Nieporęt: al. Wojska Polskiego – Zegrzyńska – Warszawska – Zegrze Płd.: Warszawska – Rybaki – Warszawska – Nieporęt: Warszawska – Zegrzyńska – Jana Kazimierza – Stanisławów: Jana Kazimierza – Rembelszczyzna: Jana Kazimierza – Warszawa: Płochocińska – Modlińska – Żerań FSO.
Przystanki KOBIAŁKA i OS. LAS na trasie linii 705 i 804 zostają zmienione ze stałych na warunkowe.
Od dnia 28.04.br. (sobota) zostaje uruchomiona nowa linia 199 na trasie:
TARGÓWEK – Trocka – Radzymińska – Bystra – Ząbki: Batorego – 3 Maja – Orla – Kwiatowa – Szwoleżerów (powrót: Szwoleżerów – Stefczyka – Sikorskiego) – Zielonka: al. Piłsudskiego – Warszawa: Żołnierska – Czwartaków – Paderewskiego – al. Chruściela – REMBERTÓW AON
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
Krzysiek_S
http://www.nieporet.pl/gmina/images/mapa.jpgMZ pisze:Szkoda tylko, że ZTM umieścił na swojej stronie mapkę trasy linii 199, a nie zrobił tego samego w przypadku linii 804. Trasę 199 akurat znam, bo w zdecydowanej większości mam ją zaliczoną podczas ekstrówki oraz wycieczki solowym Ikarusem, natomiast trasa linii 804 nie mieści się w żadnym atlasie aglomeracji, który posiadam.
Tu nie ma co prawda trasy 804 , ale można łatwo się zorientować jak będzie prowadziła.
Nawet przystanki są.
Krzysiek pisze:http://www.nieporet.pl/gmina/images/mapa.jpg
Tu nie ma co prawda trasy 804 , ale można łatwo się zorientować jak będzie prowadziła.
Nawet przystanki są.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Swoją drogą - co to za tajemnicza linia nr 4 na tej mapce, wyruszająca z Legionowa i objeżdżająca bez mała całą gminę? Mam ją też na planie Legionowa w atlasie Copernicus PPWK-i i zawsze była dla mnie tajemnicą, bo znikała na brzegu arkusza. Czy to to jeszcze w ogóle istnieje? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow