Trasa TysiÄ clecia
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Ale do kogo właściwie te pytania?
(a wizualizacja jest tak naprawdę z wersji beta projektu).
(a wizualizacja jest tak naprawdę z wersji beta projektu).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- MeWa
- Cukiereczek
niezłe mi "przeoczenie" - usunięcie torów na al. Waszyngtona i pętli Wiatraczna...
Czy pętla Wiatraczna na pewno będzie pozostawiona?
Mam nadzieję, że przejścia na Wiatracznej będą lepiej zorganizowane, a nie będą ganiać wszystkich wokół ronda.
Czy pętla Wiatraczna na pewno będzie pozostawiona?
Mam nadzieję, że przejścia na Wiatracznej będą lepiej zorganizowane, a nie będą ganiać wszystkich wokół ronda.
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A czytać umie? To jest wersja wstępna, ech. Redaktor Śmietana zrobił aferę na podstawie wersji nieostatecznej.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
R-11 Kleszczowa pisze:Wizualizacja: http://www.youtube.com/watch?v=tpcNzYvFxEg
P.S.: A tak na marginesie to bardzo ciekawa wizualizacja. Samolot staje się samochodem (03:50-04:05), przenikają przez niego samochody (05:00-05:40). Ale już nalepsi są piraci drogowi (07:10-07:28). Najlepszy moment to 07:25
-
arek-Targówek
Bardzo fajna, tylko muzyka trochę wkurzająca. Kiedy ta trasa ma powstać?MZ pisze:A tak na marginesie to bardzo ciekawa wizualizacja.
Ktoś gdzieś kiedyś pisał, że nie będzie...MeWa pisze:Czy pętla Wiatraczna na pewno będzie pozostawiona?
Ale Ty jesteś spostrzegawczyMZ pisze:Samolot staje się samochodem (03:50-04:05), przenikają przez niego samochody (05:00-05:40). Ale już nalepsi są piraci drogowi (07:10-07:28). Najlepszy moment to 07:25.
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
-
arek-Targówek
-
arek-Targówek
-
arek-Targówek
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
ZTCW to ZTCW znaczy "z tego co wiem"Dennis pisze:Ja też wielu skrótów, mimo napisania ponad 2000 postów na tym forum, nie znam. Np. ZTCW
Święte słowa. Aczkolwiek Trasa, która połączy (jak dobrze pójdzie za parę lat) Rondo Wiatraczna z Rondem Żaba także odciąży Targową i myślę, że w całkiem dużym stopniu. Do pełni szczęścia brakowałoby tylko przedłużenia StrażackiejDennis pisze: Z samą Trasą Tysiąclecia ma związek znikomy. Ja osobiście jestem głęboko rozżalony brakiem perspektywy budowy TT i odciążenia nieszczęsnej Targowej od setek tysięcy blachosmrodów.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel