emdegger pisze:Zespół Rawar to je może i ważny. Ale chyba tylko dla mnie . Rawar a Wiatrak to pod względem atrakcyjności dwa różne światy. Dobre połączenie z Wiatrakiem to podstawa, żeby jakakolwiek linia biegnąca z Czerniakowa (nie ważne już, czy 143, czy 141) mogła być efektywna w relacjach dalekobieżnych.
Oj, chyba nie tylko dla Ciebie

Ja ilekroć tamtędy przejeżdżam, to widzę tam tłumy wsiadające/wysiadające z busów. A na jakież to pożyteczne i oblegane połączenia możliwość przesiadki daje WIATRAK, a nie daje SASKA, RAWAR, czy SZEMBEK?
emdegger pisze:Ale przepustowość pętli w Marysinie nie jest czynnikiem decydującym o tym, jakie środkowe odcinki tras 141 i 143 podmienić.
Ale jest czynnikiem waruqjącym częstotliwość qrsowania, a ta ma bezsprzeczny związek z trasą, nie
emdegger pisze:Etc. etc. Jakby był Wileniak, to 166 wyglądałoby zgoła inaczej. A tak jest jak jest i w dodatku takim czymś chce się przerzucać potoki na Świętokrzyski
Wileniak, wepchnięcie głębiej w Grochów, zorganizowanie (tylko jak

) przystanq ALEJA ZIELENIECKA w kierunq Powiśla, poprawienie rozkładu, zwiększenie częstotliwości qrsowania - myślę, że możliwości terapii jest wiele