[ Dodano: 2007-06-10, 00:48 ]
Zauważyłem dziś znaczący błąd w powieszeniu rozkładu N33 DWC
Moderator: Wiliam
Ikarus - rowzwiązaniem wszystkich problemów. Zgrozo w jakich czasach my żyjemy!!!levar pisze:No!!! Flashu, chyba niedługo Cię zacznę ściskać, ale nie, żeby coś tegesFlash8222 pisze:No i już niedługo żegnamy się z U12 na nockachTeraz będą jeździć same gnioty oraz Ikarusy
, tylko z radości, że takie dobre wieści na forum przynosisz
![]()
![]()
![]()
Nareszcie ktoś zmądrzał tylko kto? Masz zapewne jakieś szersze info, skąd ta decyzja i od kiedy zacznie obowiązywać?
PS. Taki tabor ma szansę się wyrabiać w zeszamotyzowanych rozkładach. Ikarus to ikarus a w gniotach można łatwo blokadę wyłączyć i też się szaleje.
To prawda - punkt przesiadkowy Metro Ursynów fizycznie nie istnieje.levar pisze:Z tego co wiem, szykuje się korekta rozkładu N01. N34 i N37 nie wyrabiają się na skomunikowanie na Metro Ursynów.
A swoją drogą, jadąc z Żoliborza Mobilis ma na wyświetlaczu Metro Ursynów, a Grodzio Wilanów. Oczywiście najlepiej byłobyWilanów przez: Metro Ursynów, ale pewnie się nie da. Należy jak najszybciej to poprawić, liczę na to, że uda się to wraz z korektą rozkładową na N01, bo odpowiedni ludzie wiedzą, w czym problem.
Myślę, że brak objazdu tutaj nic nie zrobi, jako że czas przejazdu zwiększy się raptem o minutę - dwie.ITS A 218 pisze:Mam nadzieje że jak N01 zniknie z objazdu i dostanie stałą trasę to ZTM troche wcześniej puści tą linię.
ja takie widziałem na grodziskim 713 w wariancie przez Parkową, więc dasięFikander pisze:Tu i ówdzie (Poznań?) widziałem wyświetlacze, na których w górnej linii była nazwa krańca, w dolnej - kolejne ulice trasy. Można by to zastosować i u nas