Kto kogo zna
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
-
Gacek
- Kontakt:
a racja. Nawet całkiem pożytecznei przycyzniłeś sie do szybszego rozpatrzenia mojej sprawyPredator pisze:A mnie zna tylko jedna osoba
Gacek
I żeby ukrócić wszelkie domysły nie było to związane z moją obecną pracą, ale poprzednią.
Załatwiał sprawy osobiste i trafił na mnie... a ja go odrazu na 20zł skasowałem (oczywiście służbowo)
Całuję Was w Wasze małe serduszka.
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Uaktualniłem listę.
Znam następujących użytkowników Forum WawKom:
8315
8401
Adam G.
Bastian
dzidek
Fischlein
Gacek
JacekM (2357)
Ikarus 5780
Jamnik
Krzysztof Sokołowski
tonny5545
Michał Wawa
MZ
Piotrek_2274
Piotr23
Proboszcz
R-9 Chełmska
Słupek
Siecool
Solaris8734
SzErSzEń
Tramwaj Solo
Tweety
TLG
zaciszanin
z widzenia:
Artek
Banan
Gronostaj
Mzk804
Szamot
Byle do wiosny
Znam następujących użytkowników Forum WawKom:
z widzenia:
Byle do wiosny
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
A oto lista osób, które kiedykolwiek w życiu poznałem:
6305
8315
Adam G.
Andrzej
Banan
bohun
dzidek
Fischlein
Gacek
gronostaj
hafilip84
Ikarus 5780
Jarek
kaem
levar
Łukasz436
lukaszm
Marcin
Marcinos
marker
MeWa
michał wawa
MZ
No Limit Biker
pawcio
Petroniusz
R11 Kleszczowa
R9 Chełmska
RiZoNe
Rutin
span
Szamot
SzErSzEń
Tweety
zaciszanin
-
Ikarus 5780
Jak kogoś pominąłem, a pominąłem na pewno bo nie zapamiętałem nicka to niech pisze na PW
Bo ja jestem dobry człowiek... można mi nawet na głowę wejśćGacek pisze:a racja. Nawet całkiem pożytecznei przycyzniłeś sie do szybszego rozpatrzenia mojej sprawyPredator pisze:A mnie zna tylko jedna osoba
Gacek
I żeby ukrócić wszelkie domysły nie było to związane z moją obecną pracą, ale poprzednią.
Załatwiał sprawy osobiste i trafił na mnie... a ja go odrazu na 20zł skasowałem (oczywiście służbowo)
![]()
A tak jeszcze po starej znajomości nie mogłem patrzeć obojętnie jak będziesz czekał z półtora miesiąca dłużej na załatwienie takiej drobnostki. A że miałem jeszcze do ciebie kontakt, więc skorzystałeś
Bo z tego co rozmawiałem z radcami prawnymi i adwokatami (a jak pewnie się domyślasz miałem z nimi kontakt non-stop) za taką informację i napisanie takiego pisemka jakiego wzór podałem Ci na e-mail skasowali by cię pewnie na co najmniej 150 złotych.
Odwagą nie jest bycie takim jak inni - odwagą jest bycie sobą