Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
- Paweł_K
- Taki ligowy Bełchatów
- Kontakt:
Dziś Jagiellońska stała na odcinku od Ratuszowej do Al. Solidarności - podkreślam, stała. Ja na szczęście skręcałem w Ratuszową w prawo. W tym czasie korek zaczął narastać na Jagiellońskiej jeszcze przed skrzyżowaniem z Ratuszową - niezły kocioł musiał być na moście Śląsko-Dąbrowskim...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
I'll see you on the dark side of the moon
Richard Wright 1943-2008 - Shine on, you crazy diamond...
- Bastian
- Sułtan Maroka
Od kiedy Maximus jest w Jankach? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Owszem norma. A Dźwigowa zaczyna się przy Wałowickiejlevar pisze:Dziś po 10-tej przez pół godziny nie było 189 w stronę Cm. Wolskiego. Ponadto stała Dźwigowa od Popularnej w stronę Ciepłowni po 12-tej i Wałowicka. Opóźnienia na 129 nie były mniejsze niż 13 min., ale to chyba norma.
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Jechałem sobie 018/503 (start z Natolina 15:00), kiedy na jezdni Al. gen. Sikorskiego w stronę Ursynowa działo się coś takiego:
- MeWa
- Cukiereczek
Pewnie coś na stacji się rozszczelniło.
I nieprzewidywalny korek po południu był na Świętokrzyskiej w kierunku Wisły - stało na amen. Zwykle w drugą stronę stoi, ale tym razem było płynnie... Do tego pl. Zbawiciela był zakorkowany i przejazd w ulicę Mokotowską
I nieprzewidywalny korek po południu był na Świętokrzyskiej w kierunku Wisły - stało na amen. Zwykle w drugą stronę stoi, ale tym razem było płynnie... Do tego pl. Zbawiciela był zakorkowany i przejazd w ulicę Mokotowską
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
Tak w Raporcie na Gorąco podali, ze uszkodzony był zawór awaryjny beczki gazu na stacji benzynowej.MeWa pisze:Pewnie coś na stacji się rozszczelniło.
Po 16-tej stanęła al. Wilanowska. Korek zaczynał się na prawym pasie Sobieskiego przy Instytucie Psych. i Neurologii. Oczywistym jest, że stała także Bonifacego i najprawdopodobniej właśnie dlatego 503, chcąc uniknąć stania w Bonifacego, znalazł się w... al. WilanowskiejTOMEK pisze:Jechałem sobie 018/503 (start z Natolina 15:00), kiedy na jezdni Al. gen. Sikorskiego w stronę Ursynowa działo się coś takiego:
[ Dodano: 2007-06-25, 20:51 ]
M.in. w związku z zamknięciem al. Sikorskiego dziś paraliż na E-2. Wprowadzono SB. 07/E/2 przyjechała na Wilanów -30, ekspedytorka nie wiedziała, co z nim zrobić. Najpierw stał przy budzie, potem wyjechał z pętli jak 522 i 180 żeby ponownie na nią wjechać. Zablokował wjazd kierowcy 116, który najpierw trąbił, potem pobiegł na ekspedycję a potem wkurzony sam przestawił stalowego ikara
[ Dodano: 2007-06-25, 20:56 ]
Nie wiem, czy absolutnie wszystkie zjazdy są teraz wpisane w rozkład 117, ale jeśli tak, to woroniczański dodatek (planowy zjazd z Wilanowa 18:26w) zjeżdżał godzinę później
-
kozioł
Daruj sobie te idiotyczne posty , które są bezsensownePredator pisze:Kup sobie okulary.dzidek pisze:Od rozpoczęcia remontu dość często światła tam padająNigdy nie widzę na Zawiszy policji. To co się wtedy dzieje na Raszyńskiej to szkoda gadać
[ Dodano: 2007-06-25, 22:10 ]
Dziś panowie pooolicjanci zablokowali całą trasę Łazienkowską uniemożliwiając zjazd autobusom i samochodom do tunelu pod Marszałkowską z Ronda Jazdy Polskiej. W efekcie wszystko i wszędzie stało !!!! Oczywiście było to spowodowane przyjazdem jakiś bardzo ważnych osobistości.W stronę POmnika Lotnika korek zaczynał się przy Pl. Na Rozdrożu. Autobusy z Żwirki i Wigury jeździły różnymi objazdami.
Poza tym wypadek z udziałem tramwaju na r. Wiatraczna skutecznie zablokował Pragę.