a niby dlaczego w święto R7 nie pasuje do 515Dantte pisze:prędzej R-1 tylko w DP
Wasze pomysły na obsługę linii przez poszczególne zajezdnie
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
Wydaję mi się po prostu, że każda z zajezdni wyżej wymienionych będzie jeździła codziennie. Bo byłby bezsens, jakby taka Kleszczowa jeździła tylko w DP. Wg. mnie najwięcej powinna zgarnąć R-1 i R-3, Kleszczowa tylko 3-4 brygady i dodatek. W końcu, jak będzie zakaz na 515 to nie ma co wysyłać niskopodłogowego.Santos pisze:a niby dlaczego w święto R7 nie pasuje do 515Dantte pisze:prędzej R-1 tylko w DP
2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13 14
15 17
10 11 12
13 14
15 17
-
jacek
- Zbanowany
Na mój gust to po tym jak ajenci uratowali " dupe" MZA ,wystawiając swoje wozy na ich brygady ZTM powinien to docenić i dac ajentom taryfe ulgową w obsłudze poszczególnych linii.
Warunki przetargów juz zawartych powinny dać mozliwość zmian obsługowych przez poszczególnych przewozników, w tym także MZA.
Dobry przykład mieliśmy dwa tygodnie temu i jak sie okazało to jak się chce to można i udało się zorganizować pomoc dla brygad obsługiwanych przez MZA.
Zasadniczo chodzi o zwykłe oszczedności np czasowe, lub paliwowe, które do tej pory ZTMu nie interesowały, a moze warto by było dać w poszczególnych przypadkach wolna ręke i moze sami przewoznicy by się dogadali co do obsługi poszczególnych brygad.
Przykład jeden z wielu które mamy na codzień 166-wyjazd wozu z Plochocinskiej i dojazd na kraniec Kabaty STP-26 km
Warunki przetargów juz zawartych powinny dać mozliwość zmian obsługowych przez poszczególnych przewozników, w tym także MZA.
Dobry przykład mieliśmy dwa tygodnie temu i jak sie okazało to jak się chce to można i udało się zorganizować pomoc dla brygad obsługiwanych przez MZA.
Zasadniczo chodzi o zwykłe oszczedności np czasowe, lub paliwowe, które do tej pory ZTMu nie interesowały, a moze warto by było dać w poszczególnych przypadkach wolna ręke i moze sami przewoznicy by się dogadali co do obsługi poszczególnych brygad.
Przykład jeden z wielu które mamy na codzień 166-wyjazd wozu z Plochocinskiej i dojazd na kraniec Kabaty STP-26 km
Dokładnie. Kleszczowa teraz powoli będzie przejmowała zadania redutowej, tak więc udział w linii 515 może być bardzo mały.Dantte pisze:Wydaję mi się po prostu, że każda z zajezdni wyżej wymienionych będzie jeździła codziennie. Bo byłby bezsens, jakby taka Kleszczowa jeździła tylko w DP. Wg. mnie najwięcej powinna zgarnąć R-1 i R-3, Kleszczowa tylko 3-4 brygady i dodatek. W końcu, jak będzie zakaz na 515 to nie ma co wysyłać niskopodłogowego.Santos pisze: a niby dlaczego w święto R7 nie pasuje do 515
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
Dokładnie. Skracanie godzin kursowania na tej linii tylko ze względu na zmianę obsługi to absurd. Priorytet to linia, a nie dogodny dojazd/zjazd
Jak takie R-13 dostanie taka brygade to bez gadania o tej północy ma kurs zrealizowac. Czy kierowcy to się podoba czy też nie.
M1 6 33 112 171 181 184 523 E-2 701
-
Krzysiek_S