O Kolejach Mazowieckich - KM
Moderator: JacekM
Z tego co mi wiadomo to KKA ma byc PR.Busmann pisze:Ciekawe, czy jak PR wydłuży swoje pociągi do Iłowa będzie zachowana ich koordynacja i czy wtedy KKA przetrwa...?
I stało się - Muminek ma Muminkę i pannę Migotkę 
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
http://www.fotokolej.waw.pl/
Mój post to moja prywatna opinia i nie jest pisany po to żeby go cytować w mediach
Tak się przedstawia nowy rozkłąd jazdy na odcinku Radom - Drzewica (od 01-09-2007):
Kod: Zaznacz cały
RADOM: 07:52P, 12:04, 13:58P, 15:54, 20:15
DRZEWICA: 05:55, 12:13, 18:10
PRZYSUCHA: 06:16, 08:56, 12:33, 14:55, 18:31
P- kurs do PrzysuchyS4 | R8 | R90 | RE8 | RE90 || 10 | 11 || 105 | 136 | 167 | 178 | 184 | 186 | 414 | 523 | N43
były chyba wcześniej takie przypadki, że ludzie pokazywali turystyka, a konduktor twierdził, że nieważny i sprzedawał bilet KM(niesłusznie wedle ówczesnych przepisów), skoro jest powiedziane, że niemając biletu wystarczy usiąść i zaczekać, to opisana sytuacja jest co najmniej dziwnaBusmann pisze:Stąd, że ludzie jeździli na bilecie turystycznym czy sieciowym (tak zrozumiałem z cytowanego tekstu).
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
"Podróżny nie posiadający biletu musi się zgłosić niezwłocznie do pierwszego wagonu, licząc od czoła pociągu celem nabycia biletu u obsługi pociągu"
no właśnie Słoneczny reklamował się, że wystarczy usiąśćTm - a czy w regulaminie nie jest przypadkiem zapisane, że podróżując bez biletu, należy niezwłocznie udać się do konduktora/kierownika pociągu w celu wypisania biletu?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
- Bastian
- Sułtan Maroka
W tym roku też tak sprzedawali, jechałem 2 tygodnie temu i widziałem.
Za to była informacja na kartkach nalepionych na szyby, że przejazd wyłącznie z jednorazówką.
Za to była informacja na kartkach nalepionych na szyby, że przejazd wyłącznie z jednorazówką.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow