On zaraz Ci napisze, że chodził z Tobą do szkoły podstawowejslupek pisze:A ja to tej pory nie mam pojęcia, jak wyglądaszJamnik pisze:slupek
Kto kogo zna
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
do grona znajomych pragę dodać Adama G. Całkiem zapomnaiłem, że go kiedyś na pętli Starodęby poznałem
-
Stalowy Ikar
No sam nie wiem...MZ pisze:Stalowy Ikar pisze:dwóch jakiś R-mskich MKMówA jakich? W jakim wieku?
Mam zrobione foto, gdy czekałem na 4, a z tyłu stało dwóch MKMów z aparatami (do focenia). Gdy owa czwórka podjechała, to oni zrobili foto (ja zresztą też).
PS.
Foto w załączniku o małym rozmiarze.
Niestety drugiego uciąłem. Ale może ich poznasz.
- Załączniki
-
- 2.JPG (7.84 KiB) Przejrzano 1742 razy
STALOWA forever.
-
Stalowy Ikar
- Bastian
- Sułtan Maroka
Spytaj o powody, dla których przestał cię znać. Musiałeś widocznie ciężko podpaść... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
No, skoro najpierw było, a potem nie, to nie tyle przeoczył, co wyoczył... 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow