Nie. Zdecydowanie więcej potencjalnych pasażerów (jadących z szeroko rozumianej aglomeracji) chętnych do jazdy obwodem na szeroko rozumiane Bemowo i Bielany spotka 106 na Okęciu niż na Lotnisku Chopina. Natomiast skręcenie 154 w Hynka IMO wcale takim złym pomysłem nie jestinż. Glonojad pisze:106 zakręćić przez Żwirki i 17 stycznia na Lotnisko, zamiast na Okęcie.
Projekt zmian na Ursynowie
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Aha, to przepraszam bardzo, źle zrozumiałem. W takim razie to spoko, i faktycznie powinno się wzmocnić 301 jakoś.Bastian pisze:Coś Waść bzdurzysz. 301 ma byc skrócone z Okęcia do Torwaru, więc 168 nie wpłynie na jego pocięcie - pokryją się tylko na Rakowieckiej - Spacerowej - Gagarina.
A relację Okęcie - Mokotów przydałoby się wręcz wzmocnić, np. łącząc 301 i 182 w silniejszą linię.
- fik
- Naczelne Chamidło
A nie można z nowego 504 wziąć?Bastian pisze:Bo brygady w DS muszą według Rembertowa jeździć na Politechnikę (515), a nie na Służew i Okęcie.
Ciekawi mnie naprawdę, czy trzeba być geniuszem, żeby na to wpaść - osobiście piszę o tym, jak jeszcze 301 nazywało się na tym odcinku 382Bastian pisze:A relację Okęcie - Mokotów przydałoby się wręcz wzmocnić, np. łącząc 301 i 182 w silniejszą linię.
raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
- Bastian
- Sułtan Maroka
Toteż ja twardo uważam, że potrzebna jest tam jedna z nich trzech, ale za to porządna. Zobaczymy, co z tego kiedyś wyniknie.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Tym bardziej, że linia zostanie skrócona więc możnaby zwiększyć ilość kursów w ciągu godziny.Bastian pisze:Coś Waść bzdurzysz. 301 ma byc skrócone z Okęcia do Torwaru, więc 168 nie wpłynie na jego pocięcie - pokryją się tylko na Rakowieckiej - Spacerowej - Gagarina.
A relację Okęcie - Mokotów przydałoby się wręcz wzmocnić, np. łącząc 301 i 182 w silniejszą linię.
[ Dodano: 2007-09-18, 23:23 ]
Przecież z nowgo 504 nie ma już co braćFikander pisze:A nie można z nowego 504 wziąć?Bastian pisze:Bo brygady w DS muszą według Rembertowa jeździć na Politechnikę (515), a nie na Służew i Okęcie.
To zależy czy w przyszłości pojedzie to przez Lotnisko czy nie.Fikander pisze:Należy wziąć tyle, aby zachować numer 436.
[ Dodano: 2007-09-18, 23:30 ]
No raczej ZTM musi wysłać coś do krańca BC za 136 a poza tym nie będzie utrzymywał 3 linii jadących tą samą trasą od Rakowca do GM.Flash8222 pisze:Jak widać nic się nie zmieni w przypadku tych linii.dzidek pisze:Co z 157 czy 186?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Teraz mi przyszło do głowy, że skoro 504 ma jechać z Ursynowa na Żwirki, to może lepiej by było zostawić 186 na Sasanki (a jeszcze lepiej - skrócić do Ochoty
), a puścić 136 Wołoską i Racławicką? 
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Pojedzie już niedługo. Byłem ostatnio oglądac postęp prac przy budowie wiaduktów nad kolejką radomską i postępy są kolosalne. Koniec prac został wyznaczony na początek Grudnia. Więc nowe 504 niedługo pojeżdzi przez Galerię Mokotów.Fikander pisze:Jak pojedzie, to przekształcić na 5xx. Na trasie przez Rzymowskiego to będzie silna nadpodaż.dzidek pisze:To zależy czy w przyszłości pojedzie to przez Lotnisko czy nie.
PS. Trzeba wziąść także pod uwagę że 186 pojedzie przez Wołoską.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Jakiś dowód?R-11 Kleszczowa pisze:Nie. Zdecydowanie więcej potencjalnych pasażerów (jadących z szeroko rozumianej aglomeracji) chętnych do jazdy obwodem na szeroko rozumiane Bemowo i Bielany spotka 106 na Okęciu niż na Lotnisku Chopina.inż. Glonojad pisze:106 zakręćić przez Żwirki i 17 stycznia na Lotnisko, zamiast na Okęcie.
Zresztą, z Okęcia można do 106/189 dojechać tymi wstrętnymi tramwajami, natomiast między Grójecką a Żwirkami jeździ tylko 189 w DS. I 154 co pół godziny nijak tego nie wesprze (tzn. i tak zostaną dziury 15-minutowe).
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.