Sny...
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
No patrz a mi się śniło, że byłem na stacji metra Dworzec Gdański, ruski pociąg na torze w kierunku Kabat odjeżdżał do Pl. Wilsona (a dokładnie piekło), po torze w kierunku Wilsona jak wjeżdżał Alstom z terrorystami to wszyscy zwiali ze stacji a ja wróciłem jakimś przegubowym lewarkiem ze Stalowej na 4/406 do domu i to by było na tyle...
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
ROTFL?MeWa pisze:nowe inne - w sensie inne niż te dwa obowiązujące? I już reklama?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- a/p TALENT
- R-9 Chełmska
Śniło mi się dzisiejszej nocy, że na Włodarzewskiej poustawiali słupki przystankowe z nazwami paru linii (nie pamiętam jakich) i ludzie czekali i czekali ponad godzinę, a ja nie widziałem tam żadnego autobusu. Jednak skoro ludzie czekają to i ja chciałem poczekać. Potem sobie uświadomiłem że autobus będzie kursować dopiero za pare dni. Ale że to był sen, nie miałem jak ich poinformować. 
-
kozioł
Całkiem niedawno miałem zajefajny sen: Jechałem do Wolsztyna, w Wolsztynie chcąc dostać się do parowozownii trzeba było przepłynąć rzekę , ale niestety ktoś mnie nakrył (pewnie SOK
) no i lipa, wróciłem się na dworzec, aby udać się do pociągu w kierunku Poznania. Wsiadam do składu, który wyglądał mniej więcej tak: Parowóz + 2xBhp+2xBdhpumn i coś na końcu
W Bipie nie było przedziału służbowego, za to była głosowa informacja o stacjach, a dźwięk był taki sam jak w SKMkach.No i wyświetlacz taki sam. Schemat malowania wagonów bardzo podobny do tego z Rumunii
... I robiłem filmik ze stoliczka w Bipie(którego w realu nie ma )
W Bipie nie było przedziału służbowego, za to była głosowa informacja o stacjach, a dźwięk był taki sam jak w SKMkach.No i wyświetlacz taki sam. Schemat malowania wagonów bardzo podobny do tego z Rumunii