Ja kiedyś zauważyłem, że w momencie gdy tajemniczy głos powiedział "Uwaga!" drzwi zdążyły się zamknąc.KZR pisze:No właśnie zauważyłem, że po wydaniu z siebie dźwięku drzwi nie zamykały się od razu tylko jakiś czas później. No to już wiem o co chodzi, dzięki za oświecenie mnie w tym temacie
"Zapowiedzi gĹosowe" w autobusach ??
Korzystam z linii : 509, 511, E4, E8, a w weekendu i poza szczytem z samochodu 
Klucza wiolinowego, nie glośniczka....Nolem pisze: Jest on załączany przez kierowcę przyciskiem z piktogramem głośniczka
Bo dźwięk nie jest sprzężony z przyciskami zamykania drzwi._DoMeL_ pisze:Ja kiedyś zauważyłem, że w momencie gdy tajemniczy głos powiedział "Uwaga!" drzwi zdążyły się zamknąc.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.