No ale w warunkach przetargu była obsługa całej Warszawy, więc Mobilis nie miał by tu nic do gadania. Bardziej mi tu pachnie tym, że przetarg jest ustawiony pod Grodzia, żeby kontunuował dalszą obsługe tej linii. Chociaż Moblis też mógłby się pokusić o start w przetargu zwłaszcza, że posiadałby wozy na rezewrę w przypadku awarii.solaris8315 pisze:No to trzeba było ją tak ułożyć (jeśli się da, nie wiem czy ustawa pozwala), by jak Mobilis wejdzie z Solinami to żeby on przejął te 137....
Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A czy Mobilis też ma takie wątpliwości?
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- humptyangel
- Kontakt:
SIWZ napisany pod PKS GM, jak nic. Już nawet nie ma określenia ile ma być niskiej podłogi, wozy mogą być wyprodukowane po 2003. Czas trwania umowy od marca 2008 do końca grudnia 2008-po co na ta krótko?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
Miło ze strony ZTMu, że nie chce w razie czego zawieszać linii, ale tak jakoś to dziwnie wszystko brzmi... Żeby nawet 1 autobusu nie było do końca lutego z Mobilisu? Nie chce się wierzyć.Flash8222 pisze:że może mieć wątpliwości czy aby na pewno wozy do Mobilisu dotrą na czas czyli w połowie lutego
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
To przypuszczenie ma nawet ręce i nogi, chociaż nie rozumiem w takim razie, czemu świadczenie usług przewozowych ma trwać 10 miesięcy, a nie tymczasowo (do założonego czasu, do którego wozy Mobilisu na pewno już dotrą), czyli przez okres np. 3 miesięcy.Flash8222 pisze:Może ZTM woli dmuchać na zime i ogłosił przetarg tylko dlatego, że może mieć wątpliwości czy aby na pewno wozy do Mobilisu dotrą na czas czyli w połowie lutego
- MeWa
- Cukiereczek
Hmm no ale autobusy Mobilisu chyba stopniowo mająprzyjeżdżać i stopniowo być włączane do ruchu... Dzięki temu przetargowi będzie można skierować krótkie pojazdy do obsługi większej liczby brygad jednocześnie. Choć tu różnica jednej brygady raptem, no chyba, ze mają zwiększyć obsługę Dudziarskiej 
STACJA METRA "RATUSZ" POWINNA NAZYWAĆ SIĘ "PLAC BANKOWY"
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]
[size=0]M-1 1 7 9 14 15 182 208 523[/size]