Każdy normalny emocjonalnie człowiek poszukuje akceptacji i zrozumienia. Oczywiste jest więc, że geje również.705 pisze:Tak czytam i zapytam...
Czy geje szukają na tym forum akceptacji, czy moze zrozumienia?
W odniesieniu do postu Gacka który zbliżenie dwoch facetów nazywa seksem i czułością...
Też myslę, że są. Niemniej pamiętam z forum ZTM piszących podobnie, którzy juz w tej chwili tego by nie by napisali.Co moge powiedzieć - Geje u mnie akceptacji nie mieli i mieć jej nie będą.
Myślę że na tym forum znajdzie się sporo osób o podobnym zdaniu...
Na tym forum pisza i geje, i heteroseksualiści, i katolicy, i antykatolicy, i laicy, i ateiści, i islamiści (o tych grupach akurat wiem). I każdy ma prawo prezentować tu swoje zdanie na ile nie obraża przy tym innych osób. Totez wątek pozostanie otwarty do dyskusji. A tak moim zdaniem to bardziej mozna sie wypaczyć czytając dyskusje o komunikacji na Ochocie niz tę. Zresztą nie takie rzeczy juz sie czytało na tym forum. Toć to bułka z masłem.Proszę o zamknięcie tego tematu, a może lepiej i usunięcie bo nam się jeszcze małoletni użytkownicy wypaczą!
Ps. Przygryzłbym Ci trochę, bo sie ładnie podłożyłeś w swym poście - ale nie chcę tego robić w tym wątku...