401 - dzielić, czy nie?
Moderator: Wiliam
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Zaryzykowałbym z Wiatraczną
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- R-9 Chełmska
Ale 401 ma zbierać potoki z Rembertowa/Wesołej/Międzylesia itd przy Płowieckiej, więc lipa trochę, choć propozycja bardzo do rzeczy, ja bym w ogóle zaproponował DWWR-11 Kleszczowa pisze:Zaryzykowałbym z Wiatraczną![]()
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
Najczęściej podróżuję: 2, 3, 6, 17, 26, 136, 141, 172, 186, 188, 509, 518, N01, N32
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Może na TS od Gocławia do Płowieckiej starczyłoby 168, a co ze 148pawcio pisze:Ja też. Ale co z 148 oraz obwodem na Płowiecką (którego do końca bym nie zabijał)?
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
- R-9 Chełmska
Sam dobrze o tym wiem, nieraz byłem już jedynym pasażerem tam wsiadającym, ale z tego, co pamiętam, to przesiadka na tym przystanku była absolutnie PODSTAWOWYM założeniem linii...Tm pisze:Lipa jest jak na razie ze zbieraniem tych potoków.R-9 Chełmska pisze:Ale 401 ma zbierać potoki z Rembertowa/Wesołej/Międzylesia itd przy Płowieckiej, więc lipa trochę,
5290 - LINIĘ OBSŁUGUJE ZAKŁAD "CHEŁMSKA"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dw. Wschodni troszkę niekoniecznie IMO. Na Pragę z Gocławia jest 509, na Wschodni też łatwo się dostać. No chyba, że Służew (w dalszej perspektywie Ursynów, Stegny pomijam z wiadomych powodów) nagle odczuł zapotrzebowanie na linię do WschodniegoR-9 Chełmska pisze:Ale 401 ma zbierać potoki z Rembertowa/Wesołej/Międzylesia itd przy Płowieckiej, więc lipa trochę, choć propozycja bardzo do rzeczy, ja bym w ogóle zaproponował DWWR-11 Kleszczowa pisze:Zaryzykowałbym z Wiatraczną![]()
401 na Wiatraczną, 168 przez TS, 148 na Wschodni, a 123 skrócone do Gocławia
Albert Camus-"Dżuma"
Albert Camus-"Dżuma"
-
Krzysiek_S
A ta przesiadka tam tak jest atrakcyjnaR-9 Chełmska pisze:Sam dobrze o tym wiem, nieraz byłem już jedynym pasażerem tam wsiadającym, ale z tego, co pamiętam, to przesiadka na tym przystanku była absolutnie PODSTAWOWYM założeniem linii...
[ Dodano: 2008-02-25, 22:50 ]
połączone z 147R-11 Kleszczowa pisze:123 skrócone do Gocławia
A jak te przesiadki (przystanki) mają wyglądac PO przebudowie ronda? Czy jest juz jakas sensowna koncepcja? Bo jak zrobią tak "dogodne" przesiadki jak przy Galerii Mokotów to ja serdecznie dziękuję.Krzysiek pisze:A ta przesiadka tam tak jest atrakcyjnaR-9 Chełmska pisze:Sam dobrze o tym wiem, nieraz byłem już jedynym pasażerem tam wsiadającym, ale z tego, co pamiętam, to przesiadka na tym przystanku była absolutnie PODSTAWOWYM założeniem linii...![]()
No. Zaczyna się coś z tego wykluwać.
Ja rzucę swoją luźną (a i momentami odważną) koncepcję.
148 Rembertów-Kolonia, Nowy Rembertów, Płowiecka, TS, ..., Lotnisko Okęcie
168 Marysin (lub coś dalej - solówki co 15/20/15//20 mają tam znacznie większe możliwości niż 401), Ostrobramska, ..., Rakowiecka-Kościół
305 przez Wygodę na Rembertów
401 kasacja
513 Wiatraczna, Fieldorfa, Bora-Komorowskiego, TS, ..., Ursus-Niedźwiadek (10/15/10//20)
Ja rzucę swoją luźną (a i momentami odważną) koncepcję.
148 Rembertów-Kolonia, Nowy Rembertów, Płowiecka, TS, ..., Lotnisko Okęcie
168 Marysin (lub coś dalej - solówki co 15/20/15//20 mają tam znacznie większe możliwości niż 401), Ostrobramska, ..., Rakowiecka-Kościół
305 przez Wygodę na Rembertów
401 kasacja
513 Wiatraczna, Fieldorfa, Bora-Komorowskiego, TS, ..., Ursus-Niedźwiadek (10/15/10//20)
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
-
Krzysiek_S
- Bastian
- Sułtan Maroka
Więc 401 oraz 148 z Wiatraka na Nowoursynowską (z różnicą tylko na Stegnach), zaś 168 z Płowieckiej na Rakowiecką, gdzie i tak jest rzut LDP-em od Politechniki? Nieee...R-11 Kleszczowa pisze:401 na Wiatraczną, 168 przez TS, 148 na Wschodni, a 123 skrócone do Gocławia
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Nie od razu Kraków zbudowano.Bastian pisze:Więc 401 oraz 148 z Wiatraka na Nowoursynowską (z różnicą tylko na Stegnach), zaś 168 z Płowieckiej na Rakowiecką, gdzie i tak jest rzut LDP-em od Politechniki? Nieee...
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan