A dla mnie to jest największa bzdura, żeby takiego muchowoza (bo taki będzie na Ursynowie) pchać na tak długą trasę.rubeus pisze:Mnie osobiście, bardzo cieszą plany puszczenia nowej, co prawda kursującą w dni powszednie, linii autobusowej na Kabaty, która oprócz możlwości dojadzu w rejon ul. 17-stycnzia
Komunikacja miejska po otwarciu estakady nad kolejÄ radomskÄ
Moderator: Wiliam
Kasta pianistów
Pozdrawiam, Szafran.
Pozdrawiam, Szafran.
Nie będzie muchowozem - zapewniam Ciebie.Piotrek pisze:A dla mnie to jest największa bzdura, żeby takiego muchowoza (bo taki będzie na Ursynowie) pchać na tak długą trasę.rubeus pisze:Mnie osobiście, bardzo cieszą plany puszczenia nowej, co prawda kursującą w dni powszednie, linii autobusowej na Kabaty, która oprócz możlwości dojadzu w rejon ul. 17-stycnzia
Jakoś 305 które kiedyś jeżdziło było nawet nieżle wykorzystywane a miało częstotliwość 40/40/60Piotrek pisze:Mało kto wyjdzie na Ursynowie konkretnie na tę linię. Chyba, że wcześniej planują podróż czy przypadkowo natrafią. Mimo wszystko nie wierzę póki co w frekwencje na tym odcinku.Lukasz436 pisze:Nie będzie muchowozem - zapewniam Ciebie.
a zwróciłeś uwagę na dopisek dot. koordynacji ?Tm pisze:a bierzesz pod uwagę średni czas oczekiwania?rubeus pisze:czas podróży powinien skrócić się o ok. 20 min
Zapewniam cię, że jeśli się uda to jakoś skoordynować, to pewien odsetek osób będzie starało się tak zaplanować sobie podróż, aby złapać autobus bezpośrednio na Ursynów - vide przykład 715, który znam z własnych doświadczeń.
- humptyangel
- Kontakt:
Przepraszam, a czy ktoś obeznany w sprawie, mógłby mi wytłumaczyć przyczyny likwidacji krańca MDL Cargo?
(nie twierdzę, ze jest potrzebny i na odwrót). Poza tym wstawianie 154 ze starej trasy na Łopuszańską jest ciut dziwne
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu jego napisania:)
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
SISKOM - Stowarzyszenie Integracji Stołecznej Komunikacji
Oj z tą frekfencją to się mylisz. Przy takiej trasie na'wysokim' Ursynowie 306 będzie pełniło rolę dodatkowej dojazdówki do metra, a to gwarantuje pewien poziom zapełnienia.Piotrek pisze:Mało kto wyjdzie na Ursynowie konkretnie na tę linię. Chyba, że wcześniej planują podróż czy przypadkowo natrafią. Mimo wszystko nie wierzę póki co w frekwencje na tym odcinku.Lukasz436 pisze:Nie będzie muchowozem - zapewniam Ciebie.
Zbierającej jedynie przypadkowych pasażerów.rubeus pisze:Przy takiej trasie na'wysokim' Ursynowie 306 będzie pełniło rolę dodatkowej dojazdówki do metra
Skoro możliwa jest już puszczenie linii przelotowej, to po kraniec?humptyangel pisze:Przepraszam, a czy ktoś obeznany w sprawie, mógłby mi wytłumaczyć przyczyny likwidacji krańca MDL Cargo?
აბგდევზთიკლმნოპჟრსტუფქღყშჩცძწჭხჯჰ
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
абвгґдеєжзиіїйклмнопрстуфхцчшщюяь
ابتثجحخدذرزسشصضطظعغفقكلمنهويةى
To właśnie 306 trzeba skoordynować - albo starać się zrobić taką quasi koordynację jak na 715 (przed zmianami z początku roku ? było lepiej )Tm pisze:Po co koordynować cokolwiek z linią jeżdżąca najgorzej co 12 minut? To zresztą i tak nie pomoże nijak w drugą stronę.rubeus pisze:a zwróciłeś uwagę na dopisek dot. koordynacji ?
[ Dodano: 2008-02-26, 17:33 ]
A inne dowozówki to niby nie zbierają przypadkowych - zwłaszcza poza szczytem ?Tm pisze:Zbierającej jedynie przypadkowych pasażerów.rubeus pisze:Przy takiej trasie na'wysokim' Ursynowie 306 będzie pełniło rolę dodatkowej dojazdówki do metra
Zresztą czy ważne jest w przypadku dowozówki czy ma stałych czy przypadkowych - zwłaszcza na Ursynowie ?
Zresztą, jak ludzie będą wiedzieć, że x minut mają autobus, to będą na niego wychodzić.
W obecnej chwili 154 zawraca po usypanej (na partyzanta) z szutru , zawrotce. Po ostatecznym uporządkowaniu terenu , zawrotki po prostu nie będzie. Musiał by wjeżdzać na wewnętrzny teren Cargo (za szlaban) , aby gdzieś wykręcić.humptyangel pisze:Przepraszam, a czy ktoś obeznany w sprawie, mógłby mi wytłumaczyć przyczyny likwidacji krańca MDL Cargo?(nie twierdzę, ze jest potrzebny i na odwrót). Poza tym wstawianie 154 ze starej trasy na Łopuszańską jest ciut dziwne