Byłem dziś zobaczyć teren 201 rowerem.
Wygląda to co najmniej nieciekawie. Wzdłuż ulicy Osmańczyka biegnie wąska ścieżka rowerowa, zapewne będzie jeszcze bardziej zwężana... - to z jednej strony, z drugiej strony chodnik, cały zastawiony samochodami. Równie ciekawie. Podobnie na pozostałych ulicach. Jedynie w miejscach niezamieszkanych luźniej.
Przebudowa i przygotowanie ulic pod linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
No i tu jest szkopuł, bo okazało się, że o linii tamtędy można zapomnieć - stan ulicy okazał się na tyle fatalny, że nie można jej nią puścićR-11 Kleszczowa pisze:Gniewkowska
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Bastian pisze:No i tu jest szkopuł, bo okazało się, że o linii tamtędy można zapomnieć - stan ulicy okazał się na tyle fatalny, że nie można jej nią puścićR-11 Kleszczowa pisze:Gniewkowska
Jakiś czas temu trochę wyrównali tą ulicę od Ordona do rejonu Mszczonowskiej. Dalej najgorzej jest przy Warbudzie. Szkoda. Może kiedy indziej...
PS. Chłopickiego jest w gorszym stanie
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
- Bastian
- Sułtan Maroka
Czym wyrównali? Nie byłem na objeździe, ale podobno obsunięta trylinka została wypełniona czymkolwiek - asfaltem, betonem, w dodatku źle wyrównanym - w jednym miejscach są doły, w innych wybrzuszenia.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
Krzysiek_S
Jak to jest z budową przystanków na istniejących ulicach i nowych ?
Kto ma za zadanie ZTM, czy dzielnica?
Bo usłyszałem teorie od przewodniczącego jednej z dzielnic , że to ZTM powinien budowac przystanki , ale nie ma na to kasy. Więc żeby było szybciej robi to dzielnica i ZTM później odbiera.
Bzdura, czy prawda?
Kto ma za zadanie ZTM, czy dzielnica?
Bo usłyszałem teorie od przewodniczącego jednej z dzielnic , że to ZTM powinien budowac przystanki , ale nie ma na to kasy. Więc żeby było szybciej robi to dzielnica i ZTM później odbiera.
Bzdura, czy prawda?