Fakt 134 minuty czas jednego kółka. Co faktycznie daje 6 brygad licząc postoje.pawcio pisze:na Z-5 masz jakieś ogryzki. Jeżeli 306 ma mieć jakąś częsotltiwość, to jednak trochę bedzie trzeba dołożyć. Te 4 brygady będą, jak znalazł.Krzysiek pisze:Mówisz 306 , ale tam już jest Mobilis na Z-5, a wydłużenie trasy nie spowoduje raczej że będzie potrzeba 4 dodatkowych brygad.
A zresztą są to dwie całki i dwa dodatki, więc trochę nie pasuje.
Zmiany obsługowe - kwiecień 2008
Moderatorzy: Poc Vocem, Tyrystor, TranslatorPS
-
Krzysiek_S
No ładnie...przegubowy MAN z ITSu na 204, solówki na 521 i SU18 oraz przegubowe kleszczowe Ikarusy na 161.Przegubowiec pisze:Małe uzupełnienie do wczorajszego niusa o trzech brygadach na 161. Oczywiście taka ilość autobusów na tej linii powodowałaby, że po każdym kółku autobus stałby na pętli ponad 40 minut. Dlatego w celu optymalizacji wykorzystania taboru 161 będzie obsługiwane BWL-kami nr 61, 62 i 63, które co drugie kółko będą wykonywały kurs na 521. Z kolei wybrane brygady 521 będą się w Falenicy przebierały na 161. Dzięki temu na Szczęśliwicach zobaczymy nowe ostrobramskie Gnioty, a w Zbójnej Górze zagoszczą SU18 i kleszczowe przegubowe Ikarusy.
Drugim ukrytym przebraniem będzie 71/527 obsługiwane przez Lionsa z ITS. O godzinie 7:20 będzie wykonywać kurs na linii 204 z Derbów w stronę PKP Praga, aby dowieźć rzesze dzieciaków do szkół.
MZA R-4 "STALOWA"
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
I co
Uwierzyłeś 
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
-
michał1984
-
Krzysiek_S
To ja mam coś lepszego:

Fakt faktem, że i tak, pewnie od 7 201 pojedzie na Koło. Odmalowali pasy01-04-2008 • W związku z wydaną w ostatniej chwili zgodą PKP PLK na korzystanie z przejazdu kolejowego przy ul. Księcia Janusza od 1.04 od godz. 8:00 (po komisji) autobusy linii 201 dojeżdżają do pętli KOŁO. Zgoda jest jednak warunkowa. Na przejeździe dyżuruje instruktor z Mobilisu, który przy pomocy krótkofalówki zabezpiecza przejazd przez tory.
Proboszcz powinien iść liczyć swoje owieczki.
Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.
Liczą się tylko marzenia i wysiłek, jaki się włoży by je zrealizować.