136, 504, 505 i im podobne
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Fakt. Woronicza powinna być przerzucona nad torami, byłaby normalna komunikacja wtedy...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Ja już wielokrotnie pisałem swoją propozycję i jeszcze raz powtórzę
182 - kasacja
301 = 182 po trasie 301 a od TŁ na Ostrobramską po trasie 182
3xx - Bokserska- Postępu, Konstruktorska, Racjonalizacji, Woronicza i do M.Wilanowska.
Mieszkańcy ZP Maklakiewicza powinni być bardzo zadowoleni z takiej propozycji!
182 - kasacja
3xx - Bokserska- Postępu, Konstruktorska, Racjonalizacji, Woronicza i do M.Wilanowska.
Ja jeszcze dodam kasacje wariantowej 141dzidek pisze:Ja już wielokrotnie pisałem swoją propozycję i jeszcze raz powtórzę
182 - kasacja
The fire, baby. It'll burn us both. There's no place in this world for our kind of fire. My warrior woman. My Valkyrie. You'll always be mine.
Always
...and never.
Always
...and never.
Mieszkańcy ZP Maklakiewicza może i tak, ale wątpiłbym, by Służewiec chciał do metra robić oberka w postaci wycieczek krajoznawczych po Woronicza.dzidek pisze:Ja już wielokrotnie pisałem swoją propozycję i jeszcze raz powtórzę
182 - kasacja
[ Dodano: 2008-04-09, 20:32 ]
No pewnie, że tak. Tylko wtedy mamy kolejny po budowanym na przedłużeniu Cybernetyki wiadukt nad torami radomskimi, a po nowych mostach przez Wisłę, w tym północnym, słuchu niet- przynajmniej konkretów...Bastian pisze:Fakt. Woronicza powinna być przerzucona nad torami, byłaby normalna komunikacja wtedy...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Oczywista oczywistośćgroov pisze:Ja jeszcze dodam kasacje wariantowej 141
Ci na Służewcu na południe od Marynarskiej raczej nie ale mieliby połączenie Bokserskiej z ZP Postępu natomiast ci na północ od Marynarskiej jechaliby niewiele dłużej niż przez Domaniewską a częste kursowanie linii byłoby swojego rodzaju rekompensatą za dłuższy czas przejazdu.ziomal pisze:Mieszkańcy ZP Maklakiewicza może i tak, ale wątpiłbym, by Służewiec chciał do metra robić oberka w postaci wycieczek krajoznawczych po Woronicza.A chyba nie miałaby ta linia omijać korka na celu...
![]()
Dobra, ale brygady powiedzą... Nie jest to najważniejsze w mieście, na razie chyba są ważniejsze rzeczy do zrobienia.dzidek pisze:Oczywista oczywistośćgroov pisze:Ja jeszcze dodam kasacje wariantowej 141
Ci na Służewcu na południe od Marynarskiej raczej nie ale mieliby połączenie Bokserskiej z ZP Postępu natomiast ci na północ od Marynarskiej jechaliby niewiele dłużej niż przez Domaniewską a częste kursowanie linii byłoby swojego rodzaju rekompensatą za dłuższy czas przejazdu.ziomal pisze:Mieszkańcy ZP Maklakiewicza może i tak, ale wątpiłbym, by Służewiec chciał do metra robić oberka w postaci wycieczek krajoznawczych po Woronicza.A chyba nie miałaby ta linia omijać korka na celu...
![]()
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Akurat zmiana proponowana przez Dzidka spokojnie zamyka sie w obecnym bilansie brygadowym. Tylko w DS są problemy, by 182 nue musiało kursować co 30 minut.
Niekoniecznie zgadzam się ze wszystkim, co napiszę. (C) Marshall McLuhan
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
"Na diamentach nic nie wyrośnie. Za to kwiaty świetnie rosną na gnoju." - Josefa Idem
Z moich obliczeń 182 jeżdżące na Ostrobramską po trasie 301 będzie kursować z obecną częstotliwością 301 (a może nawet w porannym szczycie dałoby radę trochę częściej), nowa linia 3xx może kursować co 10 min w szczycie natomiast co do DS to faktycznie linia 182 musiałaby nadal kursować co 30 min ale lepsze to niż trasa przez Służewiec.
Hmm, a czy 3xx nie może być bardziej okólna i zrobić się lokalna?dzidek pisze:Z moich obliczeń 182 jeżdżące na Ostrobramską po trasie 301 będzie kursować z obecną częstotliwością 301 (a może nawet w porannym szczycie dałoby radę trochę częściej), nowa linia 3xx może kursować co 10 min w szczycie natomiast co do DS to faktycznie linia 182 musiałaby nadal kursować co 30 min ale lepsze to niż trasa przez Służewiec.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Obecna trasa 136 tylko do Młynowa się niestety nie sprawdza. Dziś z Woli do BTW1920 w 136 pusto za to (przez zmianę trasy 157) przy bazarze na Banacha do 136 wsiadła tak ogromna grupa pasażerów, że drzwi ledwo się zamknęły (4 min. wcześniej był autobus linii 186!) Może 136 powinno ponownie jeździć przez Dw. Zachodni ?!