Mi również. Odcinki DKS Targówek - al.Solidarności i Zajezdnia Stalowa-Handlowa pokonałem bezproblemowoR-9 Chełmska pisze:A mi się dziś jakoś wyjątkowo sprawnie jeździło po Warszawie
Korki i zatory
Moderatorzy: Poc Vocem, Dantte
Dziś było wiele zagadek dotyczących punktualności jak wspomniane już 189 (po 14 przez dłuższy czas na Cmentarzu Wolskim nie było żadnego wozu, następnie w przeciągu kilku minut zjawiło się 5 brygad). Innym takim przykładem było 507 widziane w ilości 3 sztuk w odstępie minutowym na Wrocławskiej. Za to na przykład 186 było dziś wyjątkowo punktualne.
- Solaris U10
potwierdzam, różne linie jeździły jak chciały - aż się zastanawiałem, czy to z moim zegarkiem nie takPlesim pisze:Dziś było wiele zagadek dotyczących punktualności jak wspomniane już 189 (po 14 przez dłuższy czas na Cmentarzu Wolskim nie było żadnego wozu, następnie w przeciągu kilku minut zjawiło się 5 brygad). Innym takim przykładem było 507 widziane w ilości 3 sztuk w odstępie minutowym na Wrocławskiej. Za to na przykład 186 było dziś wyjątkowo punktualne.
bury me in my favourite yellow patent leather shoes / and with a mummified cat / and a cone-like hat.
Wczoraj ok 14, czekając na przystanku PKP Włochy na 106 w kierunku Bemowa, przeżyłem mały szkok jak podjechały na raz dwa 189.Plesim pisze:Dziś było wiele zagadek dotyczących punktualności jak wspomniane już 189 (po 14 przez dłuższy czas na Cmentarzu Wolskim nie było żadnego wozu, następnie w przeciągu kilku minut zjawiło się 5 brygad) (...)
1 7 9 22 128 141 157 172 175 504
- Solaris U10
- Solaris
To ja dorzucę traktowaną trochę po macoszemu ulicę Marsa. W sobotę nie różni się prawie niczym od dnia powszedniego. Jedyna różnica, to pory pojawienia się korków i ich zanikania. Na odcinku Okularowa
Płowiecka nie jest to 7:00, ale 9:00 - 10:00 (zależnie od pogody) do jakiejś 12:00, a na odcinku Płowiecka
Okularowa zaczyna się około 10:00 i trwa tak do 15:00 - 16:00 (znów zależnie od pogody). A jakiś "geniusz" z ZTM-u wymyślił sobie postoje na krańcu Rembertów-Kolonia dla linii 515, 4 (słownie: cztery) minuty
, od około godziny 8:00 do 10:30.
-
jacek
- Zbanowany
To w takim razie Ja dzis do pracy jechać raczej nie muszę5280 pisze:Wypadek dość poważny na TT w autobus wjechała cięzarówkajacek pisze:Czyżby coś sie wydarzyło na TT?
Stoi Białołecka w obydwu kierunkach, co za tym idzie Plochocinska i Modlinska,oraz wspomniana TT.
104 i 204 jezdzą, a raczej stoją w stadach
- Bastian
- Sułtan Maroka
Podobno 414.5280 pisze:Wypadek dość poważny na TT w autobus wjechała cięzarówkajacek pisze:Czyżby coś sie wydarzyło na TT?
Stoi Białołecka w obydwu kierunkach, co za tym idzie Plochocinska i Modlinska,oraz wspomniana TT.
104 i 204 jezdzą, a raczej stoją w stadach
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- R-9 Chełmska
- Kleszczu
- Stoi... Sofista?
- Kontakt:
Dziś nie wesoło było po 18:00 w Alejach Jerozolimskich. Nie dość, że doszło do kolizji tuż za rondem pod wiaduktem nad Śmigłowca (w kierunku Pruszkowa), to dodatkowo dość mocno zmieniła się organizacja ruchu na Rondzie Dudajewa (modernizacja trwa...). Wszystko to zaowocowało sporymi utrudnieniami w ruchu...
"Ale potrafił podać dokładnie godziny wyjazdu i przyjazdu pociągu Paryż-Berlin, kombinacje połączeń między Lyonem i Warszawą.(...) Nawet naczelnik stacji by się w tym zgubił..."
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel
Albert Camus-"Dżuma"
"Kiedyś chciałem umrzeć młodo jak Jim Morrison, ale z czasem zacząłem patrzeć na to inaczej..." - Ryszard Riedel