180 trzeba wydłużyć z drugiej strony.O, to już ciekawsze.
Komunikacja miejska w Wilanowie i Powsinie
Moderator: Wiliam
Litości...TGM pisze:Lepiej 117 zamiast 130. W DS to i tak wyjdzie krócej jak w DP w korkach. A polepszy się dojazd do Powsina z Górnego Mokotowa i Ursynowa.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
To tylko efekt uboczny.
Zły chłopiec i troll pozdrawia
Paweł Ney
Jakoś tak wyszło, że czestotliwość kursowania mojej linii na tym forum zmniejszyła sie
Podzielić-tak. Ale nie do Powsina.TGM pisze:Więc podzielić w końcu. Ale na pewno w Powsinie by się bardziej przydało niż 130.Bastian pisze:Litości, tej linii jeszcze tylko Powsina trzeba...
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney
Zostawmy 117. Może 522 wydłużyć do powsina, to by pomogło mieszkańcą powsina. Wkońcu to 522 łączy najlepiej wilanów z centrum.TGM pisze:Lepiej 117 zamiast 130. W DS to i tak wyjdzie krócej jak w DP w korkach. A polepszy się dojazd do Powsina z Górnego Mokotowa i Ursynowa.
"Jeśli ci się zdaje, że jestem ci coś winien to podejdź skur**synu bliżej, ci przewinę!"
Ale z tym samym miejscem w centrum łączy 519. Mi się wydaję, że ktoś jadący na Gocław czy gdzieś w tamte rejony się po prostu przesiądzie. 130 obsługuje nieco inną część Warszawy niż 519. Choćby dojeżdża do Dw. Centralnego a nie Ronda Dmowskiego.Rafał pisze:Wkońcu to 522 łączy najlepiej wilanów z centrum.
Chociaż 130 pełni funkcję lokalną bo na ul. Sobieskiego pasażerowie z Powsina to zaledwie mały procent.
- Bastian
- Sułtan Maroka
Bo 519 nie dojeżdża do Dw. Centralnegoreserved pisze:130 obsługuje nieco inną część Warszawy niż 519. Choćby dojeżdża do Dw. Centralnego a nie Ronda Dmowskiego.
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
- Bastian
- Sułtan Maroka
Nie - wyglądało, jakbyś naprawdę uważał, że ono tam nie dojeżdża...
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Nie trzeba, to nie GocławTomasz pisze:Właśnie przeszedłem dystans od <M> Wilanowska do Wilanowa na piechotę, bo:
1) 710 uciekło
2) Następne linie byłyby dopiero o 23:4x i później, i wszystkie razem, a o tej godzinie, to ja już dochodziłem do domu.
Błagam! Z tym coś trzeba zrobić!
Miasto piętnastominutowe - czekaj piętnaście minut na przesiadkę.
gdybyś meiszkał nie przy Powsińskiej, a przy Wilanowskiej, to byś wiedział...TGM pisze:Nie trzeba, to nie GocławTomasz pisze:Właśnie przeszedłem dystans od <M> Wilanowska do Wilanowa na piechotę, bo:
1) 710 uciekło
2) Następne linie byłyby dopiero o 23:4x i później, i wszystkie razem, a o tej godzinie, to ja już dochodziłem do domu.
Błagam! Z tym coś trzeba zrobić!.
"Pociąg zawsze dojedzie"
Paweł Ney
To tylko efekt uboczny.
Paweł Ney