JotPeCet pisze:Jakie OS. KOWALCZYKA?
Zawrotka na parkingu w bloku JW DESTRUCTION czy na stacji LPG?
Linie mikrobusowe
Moderator: Wiliam
- gregory5576
- Kontakt:
- Bastian
- Sułtan Maroka
To, że jest parking, nie oznacza jeszcze, że można tam parkować autobusem. Poza tym - czyj to parking?
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
- gregory5576
- Kontakt:
Bastian pisze:To, że jest parking, nie oznacza jeszcze, że można tam parkować autobusem. Poza tym - czyj to parking?
:O teraz sie przyjrzałem tej "linii" 4 przystanki i to ma być linia?Colony pisze:Wszyscy kierowcy 211
To chyba koszmar kierowcy autobusu...
Piszesz ze nie ma kibla na drugim krańcu, jak ma te 10 minut to może zdaży pójść pieszo na Nowodwory i wrócić. Jedna brygada tylko jeździ, jak dwie to mogą sie nawzajem podrzucać w razie potrzeby.

W szczytach jest przepełniona.radeom pisze:A nie można po prostu wprowadzić postojów na Nowodworach, żeby na DW by nie było żadnego postoju? Czy pętla Nowowdwory jest już tak przepełniona?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
A za nimi od razu stają brygady 516 i 101.JotPeCet pisze:Akurat bywa tak że 326 często nie ma gdzie stać z powodu 510, a to z kolei z powodu E-4.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
- Colony
- Kontakt:
Raczej nie, szczególnie, że one same się rzadko tam upychają. Jednak powinno się to zreorganizować. Może ustawić tak postoje 516, aby nigdy nie stały tam 2 razem? Bo mając 2 minuty postoju na Nowodworach to nikt nie zdąży do klozetu.
(podpis tymczasowy zanim nie znajdę czegoś niebanalnego co was zbije z pantałyku)