dla mnie Ikarus nie jest zabytkiem. Jest to konstrukcja dosyć młoda. Sam się zdziwiłem że większość z nich nie ma więcej niż 20 lat. Jako że nic starszego w MZA nie jeździ to wszyscy zachwycają się nad szrotem. Gdy Ikarusy pokasują to wszyscy zaczną zachwycać się Jelczami aż przyjdzie pora na U15, Many i pozostałe.Frencher pisze:Co jakiś czas przez to forum przetaczają się pieśni zachwytu na tym czymś.
Fanobusy
Uważaj, żeby ciebie kiedyś ze spalonego solarisa nie wynieśli...Frencher pisze:Dam przykład: jest sobie na Stalowej takie "coś", co ma numer 2495. jak się nawet obok tego czegoś stanie, to strach aby się nie posypało na stojącego obok. Pokasowano wiele lepszych autobusów, a to coś jeździ dalej.
Starach nawet do tego wsiadać bo człowiek nie wie czy wyjdzie żywy, czy już go będzie pogotowie wynosić[...]
Stało się coś kiedykolwiek tobie w Ikarusie
Nie znam stanu w/w wozu, ale purchle na burtach o niczym nie świadczą. Są wozy wyglądające z zewnątrz super, na których widok dzieciom robi się błogo, a tak naprawdę w tych wozach spawy nie mają się czego trzymać, bo spód zeżarty przez rdzę.Frencher pisze:Dam przykład: jest sobie na Stalowej takie "coś", co ma numer 2495. jak się nawet obok tego czegoś stanie, to strach aby się nie posypało na stojącego obok. Pokasowano wiele lepszych autobusów, a to coś jeździ dalej.
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem
Powyższy post jest tylko i wyłącznie moim prywatnym zdaniem z którym inni dyskutanci nie muszą się zgadzać.
- Petroniusz
Mam rozumieć, że za politykę taborową MZA odpowiada KMKM?Frencher pisze:Co jakiś czas przez to forum przetaczają się pieśni zachwytu na tym czymś. I niech teraz ktoś powie, że jakaś organizacja (osoba) swoją działalnością nie przyczynia się do tego, że tego czegoś dawno nie skasowali. Skoro już pokasowano o wiele lepsze autobusy dawno.
Wszystko w swoim czasie.Premo pisze:To co ma na celu cała ta akcja jeśli nie chodzi o ratowanie przed przetopieniem przerdzewiałych lewarków?
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.... -