ZdjÄcia forumowiczĂłw
Moderatorzy: Wiliam, Szeregowy_Równoległy
chruscik pisze:to patron, ktory cala droge spal
26 lat pracy w MZA, zero kolizji ze swojej winy, zadbany wózkozioł pisze:Trzeba przyznać, że patron był wyjątkowy
Ale przede wszystkim nauczył mnie poruszania się po zakładzie, OC, a nie jak inni patroni leją na wszystko i nawet przez kanał nie przejadą a potem taki praktykant nie wie, co to jest wyprawka
Przepraszam za ten psalm pochwalny ale nie mogłem się powstrzymać
No niestety, ale wielu patronów kompletnie olewa swoje obowiązki. Kolega np sam uczył się tankować, bo patronowi tak się po zjeździe spieszyło (żeby nie być na zajedzni dłużej niż 20 minut płatnego zjazdowego OC), że zanim kolega zaciągnął ręczny i zgasił wóz i z niego wyszedł, to patron już kończył dolewać pod korek paliwo. I tylko "szybciej, szybciej..."levar pisze:Ale przede wszystkim nauczył mnie poruszania się po zakładzie, OC, a nie jak inni patroni leją na wszystko i nawet przez kanał nie przejadą a potem taki praktykant nie wie, co to jest wyprawka(autentyczny przypadek).
Na szczeście ja mogłem wszystko robić sam i się tego dobrze nauczyć.
Pogrążacie się coraz bardziej!
-
kozioł
- R-9 Chełmska
Tak jest i teraz.JotPeCet pisze:Nie wiem jak teraz, ale kiedyś w ITS codziennie jeździło się z patronem na innej linii, żeby w rezultacie poznać wszystkie.
Informuję, że powyższa wypowiedź stanowi wyłącznie moje prywatne zdanie i nie jest dozwolonym ażeby była wiązana z nieoficjalnym lub oficjalnym stanowiskiem organizacji lub firmy, z którą byłem, jestem lub będę zawodowo lub prywatnie związany.
- a/p TALENT
Było wesoło bo Przemek został skazany na picie tylko i wyłącznie Tymbarka owocowego . A robiący zdjęcie też się cieszył ....
[ Dodano: Pon 07 Lip, 2008 10:43 ]
Zdjęcie
[ Dodano: Pon 07 Lip, 2008 10:46 ]
Zdjęcie
[ Dodano: Pon 07 Lip, 2008 10:55 ]
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Zdjęcie 3
[ Dodano: Pon 07 Lip, 2008 10:43 ]
Zdjęcie