Silnik forum został zaktualizowany.
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Możliwe są utrudnienia w dostępie w najbliższych dniach. Raportowanie problemów: temat Błędy SQL w Sprawach Technicznych
Prosimy o zachowanie ostrożności! Megafoniści!
Moderator: JacekM
- fik
- Naczelne Chamidło
Katowice: pociąg pospieszny Doker do Gdyni podstawia się na tor x przy peronie y. Przesyłki konduktorskie przyjmuje kierownik pociągu w pierwszym wagonie za elektrowozem. Uwaga! Trzy przedziały w pierwszym wagonie za elektrowozem są zarezerwowane dla firmy [nazwa jakiegoś biura podróży] z Gdyni. Zabrania się rodzicom i osobom odprowadzającym dzieci wsiadania do pociągu ze względu na bezpieczeństwo podróżnych.

raz szalem, raz racą kibolskie łajdactwo!
Tu stacja Kielce! Pociąg pośpieszny z Krakowa Płaszowa na Hel wjechał na tor 1 przy peronie 2!
A ja myślałem że na prund
A ja myślałem że na prund
"A jedenastka to pojedzie w zatrzymanie, bo oni nie mogą tymi nowymi tramwajami po innych torach jeździć"
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
"Odbudowa trakcji elektrycznej na Chłodnej to szalony pomysł, gdyż wymaga to budowy pętli. Tramwaj konny jej nie potrzebuje" - architekt projektu rewitalizacji Chłodnej
Dodali jeszcze podwójny gong przed komunikatem.Premo pisze:Ostatnio w komunikatach na Smródwmieściu zamiast zwrotu "pociąg osobowy" pojawiło się "pociąg kolei mazowieckich". Śmiesznie to wygląda gdyż zwrot "kolei mazowieckich zostal dograny i nie za bardzo komponuje się z resztą komunikatu. Początek został nagrany niższym głosem
102,105,109,115,157,183,500,514,N21,N24,N63,N71,723,731,736,L-9,L10,L11,S2,S3,S9,RL,R2,R9