To akurat można uściślić, żadna tajemnica, a różnice polegają na tym, do której trasy się odnosimy. 185 o tyle bez zmian, ze nic się nie zmieni. O tyle zmiana, że nie wróci na starą trasę sprzed wakacji, a na Potockiej zostałoby zastąpione przez 122. Chodzi o to, że do tej linii przesiadało się na pl. Wilsona wielu podróżujących z Tarchomina. Teraz taka przesiadka jest możliwa na OS. POTOK, na starej trasie byłoby kiepsko.Dęboszczak pisze:Jakie 185? Ja nic nie wiem by się miało zmieniać...TGM pisze:185? To ja już składam protest. Linia jest dobra. Lepsze jest wrogiem dobrego
.
KM po ukoĹczeniu budowy pierwszej linii Metra
Moderator: Wiliam
- Bastian
- Sułtan Maroka
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
-
geograf_OSU
przez Warynskiego czy Szucha? i przez jedna i przez druga sa pasazery wiec gdzies komus bedzie gorzej, choc takie zastapienie 122 na poludniu jest ciekaweBastian pisze:101 pl. Hallera - Spartańska
a czy tutaj nie da sie zkomasowac z 125, bo juz beda prawie identyczne od OsG do ONZ. Moze cos w trojkacie 105, 125 i 155, czyliBastian pisze:105 skrócone do Starego Bemowa
105 OsG - ... - Swietokrzyska - trasa 155 - Torwar
125 Miedzylesie - ... - Swietokrzyska - trasa 155 - Karolin
155 kasacja
-
Dęboszczak
W necie się ukaże projektgeograf_OSU pisze:przez Warynskiego czy Szucha? i przez jedna i przez druga sa pasazery wiec gdzies komus bedzie gorzej, choc takie zastapienie 122 na poludniu jest ciekaweBastian pisze:101 pl. Hallera - Spartańska
a czy tutaj nie da sie zkomasowac z 125, bo juz beda prawie identyczne od OsG do ONZ. Moze cos w trojkacie 105, 125 i 155, czyliBastian pisze:105 skrócone do Starego Bemowa
105 OsG - ... - Swietokrzyska - trasa 155 - Torwar
155 kasacja
- Bastian
- Sułtan Maroka
Obecna trasa 155 i tak nie jest dobra - i nie stałaby się nią pod numerem 125.geograf_OSU pisze:105 OsG - ... - Swietokrzyska - trasa 155 - Torwar
155 kasacja
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
-
geograf_OSU
- Bastian
- Sułtan Maroka
Od Redutowej na zachód, to miałem na myśli. A w zasadzie to, że już od Siedmiogrodzkiej dalsza część jej trasy przebiega w podejrzanych wywijasach.
-
Dęboszczak
Lepiej żebyś nie wiedział, bo znów myślisz jakiś kosmiczny projekt z liniami typu 530 Buków- Jeziorki co 8/10/10.ja0306 pisze:Oddanie stacji Młociny wpływa też na Wolę i Bemowo?Wolfchen pisze:Po oddaniu stacji <M> Młociny...
Wrzesień?
Październik?
Listopad?
Grudzień?
Kiedy zostaje uruchomiona/najpewniej uruchomiona Stacja i Petla Młociny??
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Od której strony? 
Generalnie masz 6 torów, z czego wszystkie z wjazdem od Marymonckiej i 3 z wjazdem od Bemowa.
Generalnie masz 6 torów, z czego wszystkie z wjazdem od Marymonckiej i 3 z wjazdem od Bemowa.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Na logikę skończy się quasi-koordynacja 8-12/5-10.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.