i tak się wykręci sianem...inż. Glonojad pisze:Się Superak zdziwi, że ktoś czyta prawo prasowe
Modernizacja trasy tramwajowej w ciÄ gu Al. Jerozolimskich
Moderator: Wiliam
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Pewnie masz rację, prawo prasowe ułatwia kłamanie.
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Witam.
Mam cichą nadzieje że ten cyrk przy Pl. Zawiszy nie jest sprawką "inż." Galasa.
Minęło kilka dni, sygnalizacja jest załączona i jest Ciekawie, tramwaje stoją aż do Narutowicza.Jarek pisze:Widziałem dzisiaj sterowanie na pl. Zawiszy. Jeszcze nie po nowemu, lecz już wszystkie maszty stoją. Na zjeździe z wyspy centralnej w kierunku Towarowej sa 2 sygnalizatory, po jednym dla każdej tramwajowej relacji skrętnej (zamiast jednego wspólnego sygnalizatora). Wygląda na to, że oba strumienie będą rozdzielone w czasie. Pewnie będzie ciekawie, zobaczymy za kilka dni.
Mam cichą nadzieje że ten cyrk przy Pl. Zawiszy nie jest sprawką "inż." Galasa.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A kim Ty jesteś, by komuś "inż." stawiać? Maturę chociaż masz?
Nie da się ukryć, że sygnalizacja na placu Zawiszy działała źle - a dzisiaj działa katastrofalnie. Ciężko jednak stwierdzić, kto jest "winny" - jednak "czerwona ksiega" nie różnicuje minimalnej długości sygnału zezwalającego na przejazd dla tramwaju od natężenia ruchu. Oznacza to, że można zrobić przepust po jednym tramwaju na cykl i wszystko będzie formalnie w porządku...
Nie da się ukryć, że sygnalizacja na placu Zawiszy działała źle - a dzisiaj działa katastrofalnie. Ciężko jednak stwierdzić, kto jest "winny" - jednak "czerwona ksiega" nie różnicuje minimalnej długości sygnału zezwalającego na przejazd dla tramwaju od natężenia ruchu. Oznacza to, że można zrobić przepust po jednym tramwaju na cykl i wszystko będzie formalnie w porządku...
Wypowiedź ta stanowi moje prywatne zdanie i nie może być cytowana lub analizowana w związku z moją działalnością w jakiekolwiek instytucji z którą mogę lub mogłem współpracować, ani jako stanowisko tej instytucji. Nie wyrażam także zgody na jej przetwarzanie w żadnej formie technicznej ni magicznej.
Witam ponownie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Po pierwsze. Tytuł inżyniera do czegoś zobowiązuje. Jeżeli inżynier coś spartoli, to z niego taki inżynier niczym z myszy wór na mąkę.
Po drugie. Co do twojego przyjaciela, to będzie miał Ciepło jak dzieci w afryce, jeżeli nie zmieni systemu przed zakończeniem się wakacji
Po trzecie. Przy opóźnieniach po wyżej 20 minut ZTM będzie chciał wyegzekwować karę od TW, za pół-kursy wadliwe.
Z lepszym wynikiem od Ciebieinż. Glonojad pisze:A kim Ty jesteś, by komuś "inż." stawiać? Maturę chociaż masz?![]()
Po pierwsze. Tytuł inżyniera do czegoś zobowiązuje. Jeżeli inżynier coś spartoli, to z niego taki inżynier niczym z myszy wór na mąkę.
Po drugie. Co do twojego przyjaciela, to będzie miał Ciepło jak dzieci w afryce, jeżeli nie zmieni systemu przed zakończeniem się wakacji
Po trzecie. Przy opóźnieniach po wyżej 20 minut ZTM będzie chciał wyegzekwować karę od TW, za pół-kursy wadliwe.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A co, Roman pomógł?Tymesz pisze: Z lepszym wynikiem
Wódkiśmy razem nie pili, nie przypominam sobie przejścia na "Ty".od Ciebie
A co Ty o tym wiesz? Coś prócz matury masz cwaniaczku? No, pochwal się, pochwal.Po pierwsze. Tytuł inżyniera do czegoś zobowiązuje. Jeżeli inżynier coś spartoli, to z niego taki inżynier niczym z myszy wór na mąkę.
To nie jest mój przyjaciel.Po grugie. Co do twojego przyjaciela, to będzie miał Ciepło jak dzieci w afryce, jeżeli nie zmieni systemu przed zakończeniem się wakacji
Witam ponownie.
Z byle kim nie piję.
Nie będę się chwalił, bo popadniesz w większe kompleksy.

Za moich czasów Romana przy władzy nie było.inż. Glonojad pisze:A co, Roman pomógł?Tymesz pisze: Z lepszym wynikiemWódkiśmy razem nie pili, nie przypominam sobie przejścia na "Ty".od Ciebie
Z byle kim nie piję.
Chociaż już widzę że w tak młodym wieku popadłeś.inż. Glonojad pisze:A co Ty o tym wiesz? Coś prócz matury masz cwaniaczku? No, pochwal się, pochwal.Tymesz pisze: Po pierwsze. Tytuł inżyniera do czegoś zobowiązuje. Jeżeli inżynier coś spartoli, to z niego taki inżynier niczym z myszy wór na mąkę.
Nie będę się chwalił, bo popadniesz w większe kompleksy.
inż. Glonojad pisze:To nie jest mój przyjaciel.Tymesz pisze: Po grugie. Co do twojego przyjaciela, to będzie miał Ciepło jak dzieci w afryce, jeżeli nie
zmieni systemu przed zakończeniem się wakacji
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
Widzę, że argumenty się skończyły, a pochwalić się czym nie ma... To skończ ten off-top o wybitnie personalnym charakterze najeżdżania na gościa, który i tak nie czyta tego forum. Idź na ul. Solec 48, umów się na spotkanie i wyżal się osobiście a nie zaśmiecaj forum.

Witam ponownie.
Wyślę tam pasażerów, wyżalą się na pewno lepiej ode mnie, a przy dobrych wiatrach może nie wyjedzie na taczce.inż. Glonojad pisze:Widzę, że argumenty się skończyły, a pochwalić się czym nie ma... To skończ ten off-top o wybitnie personalnym charakterze najeżdżania na gościa, który i tak nie czyta tego forum. Idź na ul. Solec 48, umów się na spotkanie i wyżal się osobiście a nie zaśmiecaj forum.
- Glonojad
- Dark Lord of The Plonk
A co, odwagi cywilnej brak?
- Bastian
- Sułtan Maroka
Spokój!
Tramwaje odcinek Banacha - pl. Zawiszy pokonują w 40 minut. Pięknie
Honi soit qui mal y pense...
Chemia teraz doszła do wspaniałych wyników. Robią wiewiórki z aminokwasów. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Gdzieś tam może i jest prawda, ale kłamstwa tkwią w naszych głowach. Terry Pratchett
Darmowy ser znajduje się tylko w pułapkach na myszy. Kir Bułyczow
Trzeba będzie szybko przywracać 521Bastian pisze:Spokój!
W środe jechałem ok 14 tramwajem i Aleje puściutkie, praktycznie nie było samochodów a przez te nowe czerwone strzałeczki stworzył się mini korek przy Centralnym i tramwaj stał 3 cykle świateł.